Libnet.ro
UNICEF

09:15

Presedintele o invita maine la consultari pe premier

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele o invita maine la consultari pe premier

Presedintele Klaus Iohannis o invita pe premierul Viorica Dancila maine, la Palatul Cotroceni, la consultari pentru clarificarea unor aspecte ce tin de politica externa, informeaza Administratia Prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

Viorica Dancila raspunde la convocarea facuta de Klaus Iohannis. Premierul, fata in fata cu presedintele, la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila a confirmat, luni, pentru Mediafax ca va onora invitatia presedintelui Klaus Iohannis de a discuta probleme de politica externa, marti, la Palatul Cotroceni. Este vorba despre.

Klaus Iohannis o invita pe Viorica Dancila la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis o invita pe Viorica Dancila la Palatul Cotroceni pentru consultari. Invitatie adresata de catre Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, Prim-ministrului Romaniei,.

Klaus Iohannis o convoaca pe Viorica Dancila la Cotroceni: Puteti fi insotita de ministrii de resort

Klaus Iohannis o invita pe Viorica Dancila la Cotroceni, dupa ce premierul a declarat, luni, ca se simte amenintata de declaratiile presedintelui si doreste sa poarte o discutie cu acesta. Va redam in.

FOTO VIDEO Presedintele Klaus Iohannis, acuzatii dure la adresa PSD: Ar fi o catastrofa sa abandonam parcursul european al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis nu a ratat nicio ocazie in scurta vizita pe care a facut-o sambata, 12 mai, la Blaj ca sa atace PSD, liderul acestui partid si guvernarea. Iohannis a folosit de mai multe ori cuvantul catastrofa si l-a criticat, indirect, si pe liderul PSD, Liviu Dragnea.

Klaus Iohannis, PRIMA REACTIE dupa achitarile lui Victor Ponta si Toni Grebla: Ce spune presedintele despre actvitatea DNA(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a refuzat sambata sa comenteze seria de achitari decise in ultima saptamana de magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie, dar a precizat ca DNA trebuie sa.

Presedintele Klaus Iohannis, in vizita pe Campia Libertatii din Blaj - locul marii adunari nationale din urma cu 170 de ani

Dupa aproape trei ani, presedintele Klaus Iohannis revine la Blaj, orasul din Alba care a cunoscut in ultimul deceniu o dezvoltare fara precedent. Daca in iunie 2015, seful statului a participat la inaugurarea unei noi fabrici a companiei germane Bosch, sambata, 12 mai 2018, Iohannis are un program diferit.

Presedintele Klaus Iohannis, la Blaj: Statul de drept si politica externa, puse in pericol prin asa-zise reforme

Dupa aproape trei ani, presedintele Klaus Iohannis revine la Blaj, orasul din Alba care a cunoscut in ultimul deceniu o dezvoltare fara precedent. Daca in iunie 2015, seful statului a participat la inaugurarea unei noi fabrici a companiei germane Bosch, sambata, 12 mai 2018, Iohannis are un program diferit.

Klaus Iohannis a semnat decretele: Trei procurori au fost eliberati din functie

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decrete de eliberare din functie a trei procurori, potrivit unui comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale. Presedintele Romaniei, domnul Klaus.

Klaus Iohannis, un nou atac la adresa Guvernului

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac la adresa Guvernului si la adresa PSD. Prezent la Blaj, Klaus Iohannis a declarat ca prin masurile luate de PSD, partidul condus de Liviu Dragnea risca scoata.

Liviu Dragnea a facut ANUNTUL. Ce spune liderul PSD despre SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit, duminica seara, despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. Liderul social-democrat a afirmat ca exclude varianta suspendarii din func.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2406 seconds )