Libnet.ro
UNICEF

15:30

Viitorul Guvern trebuie sa inteleaga cat de important este sa nu pericliteze potentialul de dezvoltare al Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Viitorul Guvern trebuie sa inteleaga cat de important este sa nu pericliteze potentialul de dezvoltare al Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in aceasta seara, ca va atrage atentia viitorului Executiv sa nu pericliteze sustenabilitatea fiscala prin politici imprudente si masuri hazardate si a anuntat ca in acest sens va avea discutii cu Guvernul si va solicita consultari cu cei responsabili in sfera politicilor economice. continuă pe Ziarul Bursa

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru viitorul guvern: Nu trebuie sa pericliteze, prin politici imprudente, sustenabilitatea fiscala

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat joi seara, intr-un discurs la Palatul Parlamentului, ca viitorul guvern nu trebuie sa pericliteze, prin politici imprudente si masuri hazardate, sustenabilitatea fiscala si potentialul de dezvoltare al tarii.

Klaus Iohannis SARE din nou LA GATUL coalitiei de guvernare. Viitorul Guvern nu trebuie sa PERICLITEZE...

Klaus Iohannis a lansat un nou atac extrem de dur la adresa colitiei PSD-ALDE, care urmeaza sa-si puna in functie cel de-al treilea guvern de la castigarea alegerilor, in decembrie.

Previziuni pentru viitorul guvern: Va fi unul de lunga durata

Presedintele filialei judetene PNL Hunedoara, deputatul Lucian Heius, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca viitorul guvern condus de Viorica Dancila va fi unul de lunga durata,.

Lia Olguta Vasilescu pune conditii ministrilor din viitorul Guvern. Ce spune ea despre implementarea masurilor din programul de guvernare

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu iese la rampa cu o declaratie privind conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca ministrii ce vor face parte din Cabinetul condus de Viorica.

Ministrul Educatiei, despre plecarea sa din viitorul Guvern: Asa, si?! Nu am venit in Guvern pe persoana fizica

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, se declara pregatit sa paraseasca functia pe care o ocupa. Acesta a spus ca orice varianta pentru postul de ministrul al Educatiei este buna.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2198 seconds )