Libnet.ro
UNICEF

13:00

Comisia Europeana va finanta Autostrada Campia Turzii - Targu Mures

Antena3 Antena3,
Comisia Europeana va finanta Autostrada Campia Turzii - Targu Mures

Comisia Europeana a aprobat, marti, finantarea proiectului referitor la Autostrada Campia Turzii - Targu Mures, a anuntat comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu. Din toate consultarile . continuă pe Antena3

Autostrada Campia Turzii - Targu Mures, finantata de Uniunea Europeana. Suma alocata este de de 246 milioane de euro

Comisia Europeana a aprobat, marti, finantarea proiectului referitor la Autostrada Campia Turzii - Targu Mures, a anuntat comisarul european pentru Politica regionala, Corina Cretu, potrivit Agerpres .

Finantare de 246 milioane de euro aprobata de Comisia Europeana pentru autostrada A3 Cmpia Turzii - Ogra - Trgu Mures aflata n constructie

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a aprobat o finantare de peste 246 milioane de euro din Fondul de coeziune, pentru constructia sectiunii de autostrada ce leaga localitatile Targu Mures, Ogra si Campia Turzii. Proiectul are in vedere constructia unei portiuni de 51,8 km de autostrada, cu doua benzi pe sens de circulatie, precum si a unei sectiuni de 4,7 km in apropierea orasului Targu Mures. Lucrarile au demarat in 2015 si inca nu sunt finalizate. Proiectul autostrazii a fost menit sa absoarba cat mai mult din fondurile europene din ciclul 2007-2013 ce se pierdeau la finalul de 2015, insa contractarea intarziata a facut ca intregul proiect sa fie unul fazat si practic sa fie finantat aproape in totalitate din noul ciclu financiar european pana in 2020.

Comisia Europeana a aprobat finantarea sectiunii de autostrada Targu Mures Campia Turzii

Comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu a aprobat o finantare de peste 246 milioane de euro din Fondul de coeziune, pentru constructia sectiunii de autostrada ce leaga localitatile Tirgu Mures, Ogra si Campia Turzii, din Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2534 seconds )