Libnet.ro
UNICEF

07:45

Florin Citu este noul premier desemnat al Romaniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Florin Citu este noul premier desemnat al Romaniei

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis l-a desemnat pe Florin Citu, Ministrul Finantelor, premier. Presedintele Klaus Iohannis are, miercuri, consultari cu partidele si formatiunile politice parlamentare pentru a desemna un candidat la functia de premier. Consultarile incep la ora 16. 00, primii asteptati fiind reprezentantii PNL, urmati de PSD si USR, apoi de restul formatiunilor. Seful statului afirma, marti seara, ca dupa consultari ar putea avea loc o desemnare. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu este noul premier desemnat. Cum a reactionat Victor Ponta

Florin Citu este noul premier desemnat. Victor Ponta a declarat, la Antena 3, ca Pro Romania nu il va vota pe Florin Citu pentru functia de premier.

Florin Citu este noul premier al Romaniei

ACTUALIZARE - Klaus Iohannis l-a desemnat pe Florin Citu, Ministrul Finantelor, premier. Presedintele Klaus Iohannis are, miercuri, consultari cu partidele si formatiunile politice parlamentare pentru a desemna un candidat la functia de premier. Consultarile incep la ora 16. 00, primii asteptati fiind reprezentantii PNL, urmati de PSD si USR, apoi de restul formatiunilor. Seful statului afirma, marti seara, ca dupa consultari ar putea avea loc o desemnare.

Florin Citu este noul premier desemnat. Anuntul facut de Dacian Ciolos

Presedintele PLUS, Dacian Ciolos, afirma ca pentru partidul sau alegerile anticipate raman o prioritate.

Ponta, despre desemnarea lui Florin Citu: Este al saptelea premier in cinci ani. Nu stiu daca e semnul cel mai bun

Victor Ponta a comentat la Digi 24 propunerea presedintelui Klaus Iohannis pentru functia de premier, Florin Citu, ministrul interimar al Finantelor.

Florin Citu este noul premier desemnat de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri seara, numele noului premier desemnat, la finalul consultarilor cu partidele politice parlamentare.

Cine este noul premier desemnat al Romaniei. Klaus Iohannis a facut anuntul

Decizia CCR a dat peste cap tot ZEN-ul politic in Romania, iar acum presedintele Klaus Iohannis trebuie sa decida, intr-un timp foarte scurt, cine va fi noul premier. Nu exista, pana acum, o idee foarte clara cu privire la acest aspect, dar Rares Bogdan acrediteaza ideea ca pana diseara lucrurile se vor transa intr-un BPN, .

Presedintele Iohannis, despre posibilitatea ca Traian Basescu sa fie noul premier desemnat: Deocamdata... (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a comentat posibilitatea ca Traian Basescu sa fie noul premier desemnat, in contextul in care CCR a denuntat decizia de a-l nominaliza pe Ludovic Orban pentru aceasta.

Cine este Florin Citu, noul premier desemnat

Florin Citu, actualul ministru interimar al Finantelor, este premierul desemnat miercuri de presedintele Klaus Iohannis sa formeze noul guvern. Citu este lider al senatorilor liberali si unul dintre cei mai vocali politicieni anti-PSD. A fost economist sef al ING, unul dintre cei mai activi participanti la ceea ce presa a denumit atacul speculativ pe leu din 2008.

Cine e Florin Citu, noul premier desemnat de Iohannis. Liberalul se afla la cutite cu PSD

Florin Citu a devenit cunoscut rapid ca drept specialistul liberalilor in materie de finante si economie, desi nu este un membru cu vechime in PNL, inscrierea sa fiind facuta in 2016, cand a candidat pentru functia de senator de Bucuresti. Pe langa analizele sale in domeniul finantelor, fostul ministru s-a remarcat in spatiul public si prin conflictul deschis cu PSD, dar mai ales cu Eugen Teodorovici, fost ministru de Finante al PSD.

Ludovic Orban: Desemnarea lui Florin Citu pentru functia de premier, conforma cu vointa PNL

Decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l desemnat pe Florin Citu pentru functia de prim-ministru este conforma cu vointa PNL, a afirmat premierul interimar si lider al liberalilor Ludovic Orban, miercuri seara, intr-o declaratie de presa sustinuta alaturi de premierul desemnat, la Palatul Victoria.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )