Libnet.ro
UNICEF

16:00

Florin Citu, premier desemnat. Presedintele Iohannis: Pentru a misca lucrurile in asa fel incat sa nu ne blocam politic (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu, premier desemnat. Presedintele Iohannis: Pentru a misca lucrurile in asa fel incat sa nu ne blocam politic (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a desemnat premier pe FlorinCitu, actual ministru interimar al Finantelor Publice. Seful statului a facut acest anunt in urma consultarilor cu partidele. continuă pe B1

Cine este Florin Citu, omul desemnat de presedintele Iohannis sa formeze noul guvern

Florin Vasile Citu, senator de Bucuresti si actual ministru interimar al Finantelor, este propunerea presedintelui Klaus Iohannis pentru postul de prim-ministru al Romaniei. Liberalul a fost fost economist in.

Cine este Florin Citu, premierul desemnat de Klaus Iohannis

Florin Citu este propunerea de premier a lui Klaus Iohannis. Este liberal din 2016.

Eugen Teodorovici, dupa ce Florin Citu a fost desemnat premier: O decizie batjocoritoare, o insulta la adresa romanilor

O decizie batjocoritoare, o insulta, cea mai mare teapa data romanilor de la Traian Basescu incoace - sunt cuvintele folosite de fostul ministru PSD-ist al Finantelor Eugen Teodorovici dupa ce presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca il desemneaza pe Florin Citu pentru formarea noului Guvern.

USR l-a propus pe Dacian Ciolos premier catre presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a discutat, la Palatul Cotroceni, cu delegatia USR in vederea desemnarii.

Marcel Ciolacu a luat foc dupa numirea lui Citu premier: Depaseste imaginatia! Iohannis a ales calea crizei politice

Marcel Ciolacu a izbucnit dupa ce presedintele Iohannis l-a numit pe Florin Citu in functia de premier. Liderul PSD sustine ca alegerea depaseste orice imaginatie.

Lovitura pregatita de PSD pentru Klaus Iohannis, dupa desemnarea lui Florin Citu ca premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Antena 3, ca este posibil ca PSD sa faca o noua sesizare la CCR dupa ce Florin Citu a fost desemnat de Klaus Iohannis pentru functia de premier.

Cine e Florin Citu, noul premier desemnat de Iohannis. Liberalul se afla la cutite cu PSD

Florin Citu a devenit cunoscut rapid ca drept specialistul liberalilor in materie de finante si economie, desi nu este un membru cu vechime in PNL, inscrierea sa fiind facuta in 2016, cand a candidat pentru functia de senator de Bucuresti. Pe langa analizele sale in domeniul finantelor, fostul ministru s-a remarcat in spatiul public si prin conflictul deschis cu PSD, dar mai ales cu Eugen Teodorovici, fost ministru de Finante al PSD.

Teorie-soc: De ce a intarziat Klaus Iohannis anuntul desemnarii lui Florin Citu ca premier

Analistul Bogdan Chirieac a comentat, miercuri, la Antena 3 desemnarea lui Florin Citu ca premier de catre presedintele Klaus Iohannis.

PSD nu il va vota sub nicio forma pe Florin Citu. Marcel Ciolacu: E fara cuvinte desemnarea

PSD nu va vota pentru investitura unui cabinet de ministri condus de Florin Citu, premierul desemnat de presedintele Klaus Iohannis, a afirmat Marcel Ciolacu, miercuri seara. intai sa imi revin. Mie, totu.

Gabriela Firea, banc dupa desemnarea lui Florin Citu ca premier

Gabriela Fireaa ironizat decizia presedintelui de a-l desemna pe Florin Citu pentru postul de premier, printr-un banc postat pe Facebook.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )