Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea a dezvaluit de ce s-a razgandit in privinta participarii la consultarile cu presedintele Iohannis: Viata bate filmul

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea a dezvaluit de ce s-a razgandit in privinta participarii la consultarile cu presedintele Iohannis: Viata bate filmul

Liviu Dragnea a dezvaluit care a fost motivul pentru care s-a razgandit in privinta prezentei sale la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotrocnei. Atunci cand am. continuă pe Antena3

Radu Tudor: Daca Liviu Dragnea nu are motive sa presupuna o eventuala adversitate a lui Klaus Iohannis, ii aduc aminte de iesirile extrem de dure ale presedintelui la adresa PSD

Radu Tudor a vorbit despre primele declaratii ale lui Liviu Dragnea, dupa consultarile de la Cotroceni. Avem motiv sa credem ca situatia nu va fi atat de simpla si de usoara. Daca Liviu.

Liviu Dragnea explica strategia. Doreste modificarea legislatiei! Ce schimbari propune

Liviu Dragnea vrea modificarea legislatiei astfel incat secretarii de stat sa nu mai fie numiti de catre premier, ci direct de ministri. Liviu Dragnea a precizat ca acest subiect a fost discutat.

Un nou termen in dosarul in care sunt judecati Liviu Dragnea si fosta sa sotie, la instanta suprema

Un nou termen in dosarul in care Liviu Dragnea este judecat pentru complicitate la abuz in serviciu, iar fosta sa sotie, Bombonica Prodana, pentru abuz in serviciu, are loc marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Procesul lui Liviu Dragnea s-a reluat de la zero in toamna trecuta, dupa pensionarea unui judecator.

Video Seful PSD Liviu Dragnea: Eu NU voi face maine nicio propunere de premier/ Cred ca presedintele Iohannis va respecta Constitutia si va tine cont de majoritatea parlamentara. Nu cred ca el vrea anticipate

Seful PSD Liviu Dragnea a sustinut luni seara o conferinta de presa la sediul PSD unde a anuntat mai multe lucruri importante. Dragnea a lasat sa se inteleaga ca nemultumirile legate de premierul Tudose au fost foarte multe, ca a fost supus manipularilor si a vorbit despre un pesonaj veninos dintr-o institutie romaneasca care face foarte mult rau. Seful PSD nu vede de ce ar trebui sa-si dea demisia fiindca a avut mana proasta de doua ori si sustinut ca el nu va face maine nicio propunere de premier ci va lasa sarcina partidului. Liderul PSD crede ca presedintele Iohannis nu e bucuros de aceasta situatie, dar e convins ca va respecta Constitutia si va numi premierul propus de PSD. Noi suntem pregatiti de anticipate, dar cred ca presedintele nu vrea, a mai spus Dragnea care a anuntat ca e foarte suparat pe anumiti ministri care nu se vor mai regasi in noul guvern.

Acuzatii grave pentru Liviu Dragnea: A sacrificat partidul! PSD a fost instrumentul prin care urma sa-si atinga propriile obiective

Europarlamentarul Catalin Ivan lanseaza o serie de acuzatii extrem de dure la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Agenda lui Liviu Dragnea a fost permanent una personala si ascunsa, sustine Ca.

PSD: Patru propuneri de premieri in 12 luni. Cum suna prezentarea lui Liviu Dragnea pentru fiecare

In 12 luni de guvernare, PSD a propus patru premieri. Prima propunere si cea refuzata de presedintele Klaus Iohannis a fost Sevil Shhaideh. Liviu Dragnea avea doar cuvinte de lauda la adresa colegei sale de.

Liviu Dragnea: Presedintele a ales stabilitatea. Viorica Dancila, o doamna decenta, agreabila si foarte competenta. Care au fost PRIMELE DECLARATII ale premierului desemnat (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat convocarea unei sedinte extraordinra a Parlamentului pentru data de 29 ianuarie, cand ar urma sa aiba loc votul de investitura al cabinetului Dancila. Asta.

Liviu Dragnea face declaratii la ora 18.00

Presedintele PSD, LIviu Dragnea, va face declaratii la ora 18. 00, dupa declaratia sustinuta de presedintele Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a desemnat-o pe Viorica Dancila pentru fotoliul de.

Liviu Dragnea face declaratii de presa la ora 18.00

Liderul PSD Liviu Dragnea va face declaratii de presa in jurul orei 18. 00, dupa declaratia sustinuta de presedintele Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea, declaratii impreuna cu premierul desemnat Viorica Dancila: Am incredere in dumneaei, este o doamna decenta, agreabila si foarte competenta / Presedintele a ales stabilitatea

Liderul PSD Liviu Dragnea a salutat miercuri seara, intr-o declaratie de presa, decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o desemna in functia de prim-ministru pe Viorica Dancila, propunerea PSD, afirmand ca seful statului a ales stabilitatea, in ciuda presiunilor partidelor din opozitie. Dragnea a anuntat ca de luni vor incepe discutiile privind componenta noului cabinet, iar Parlamentul va fi convocat in sesiune extraordinara pentru votul de investitura in data de 29 ianuarie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )