Libnet.ro
UNICEF

23:46

Marcel Ciolacu, dupa consultari: Am vota un guvern de specialisti in integralitatea sa sau un guvern de uniune nationala

Adevărul Adevărul,
Marcel Ciolacu, dupa consultari: Am vota un guvern de specialisti in integralitatea sa sau un guvern de uniune nationala

Presedintele interimar al, PSD Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, dupa consultarile cu presedintele, ca PSD si-a exprimat disponibilitatea de a vota un guvern de specialisti in integralitatea sa sau un guvern de uniune nationala. continuă pe Adevărul

MARCEL CIOLACU, DUPA DECIZIA CCR: Ma bucura ca democratia functioneaza inca in Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni, referindu-se la decizia CCR care considera neconstitutionala desemnarea lui Ludovic Orban pentru functia de premier, ca se bucura ca democratia functioneaza inca in Romania. Ciolacu sustine ca nu vizeaza intrarea la guvernare a PSD in acest moment.

Marcel Ciolacu, dupa desemnarea lui Citu premier: Este evident ca se doreste o criza politica Lucrurile se complica si intre Iohannis si Orban

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri ca presedintele Klaus Iohannis a ales din nou calea crizei politice dupa ce l-a desemnat premier pe Florin Citu.

Marcel Ciolacu, dupa ce presedintele Iohannis a convocat CSAT pe tema coronavirusului: Si noi am solicitat acest lucru (VIDEO)

Marcel Ciolacu, seful interimar al PSD, sustine ca si social-democratii au solicitat convocarea Consiliului Suprem de Aparare a Tarii pe tema coronavirusului, care a lovit o tara cu o comunitate extrem de.

PSD, fara propunere de premier la consultarile cu Iohannis. Marcel Ciolacu: Suntem dispusi sa votam un guvern tehnocrat sau unul de uniune nationala

Marcel Ciolacu a anuntat, miercuri, dupa consultarile cu presedintele Iohannis de la Palatul Cotroceni, ca PSD si-a aratat disponibilitatea de a vota un guvern de specialisti sau unul de uniune.

Marcel Ciolacu avertizeaza: PSD nu va vota niciun guvern minoritar

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat ca PSD nu va vota niciun guvern minoritar si crede ca trebuie intrat intr-o alta logica politica, nu de alegeri anticipate.

Marcel Ciolacu: E posibil ca PSD sa voteze un guvern tehnocrat

Marcel Ciolacu sustine ca exista posibilitatea ca partidul sau sa voteze un guvern tehnocrat, daca va fi propus de presedintele Klaus Iohannis, sustinand ca il stimeaza foarte mult pe generalul Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale.

MARCEL CIOLACU: PSD nu va vota niciun guvern minoritar

Presedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune ca PSD nu va vota niciun guvern minoritar si crede ca trebuie intrat intr-o alta logica politica, nu de alegeri anticipate, iar jocul politic trebuie resetat.

PSD ar putea vota un guvern propus de Iohannis. Anuntul facut de Marcel Ciolacu

Desi PSD a anuntat ca nu va veni cu nicio propunere, Marcel Ciolacu, liderul interimar al social democratilor, anunta partidul sau ar putea vota un guvern de tehnocrati, condus de generalul Ciuca sau unul de uniune nationala: .

Marcel Ciolacu: Tot ce se intampla acum in Parlament, in politica, la Cotroceni, la Palatul Victoria nu are nicio treaba cu agenda cetatenilor PSD sustine guvern de specialisti sau de uniune nationala

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca partidul sustine un guvern de specialisti sau este dispus sa faca parte dintr-un guvern de uniune nationala. Liderul social-democrat considera ca tot ce se intampla acum in Parlament, in politica, la Cotroceni, la Palatul Victoria nu are nicio treaba cu agenda cetatenilor si nu are nimic de a face cu o Romanie normala.

Marcel Ciolacu: PSD nu va vota niciun guvern condus de Orban, dar nici vreo guvernare minoritara sau vreun cabinet tehnocrat cu ministri PNL (VIDEO)

PSD nu va vota un Guvern Orban II, dar nici un cabinet minoritar sau o guvernare tehnocrata care sa cuprinda si ministri de la PNL, a afirmat Marcel Ciolacu, seful interimar al social-democratilor, luni seara, i.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )