Libnet.ro
UNICEF

15:15

Ciolacu: Luam in calcul sesizarea CCR daca Iohannis il propune premier tot pe Orban (VIDEO)

B1 B1,
Ciolacu: Luam in calcul sesizarea CCR daca Iohannis il propune premier tot pe Orban (VIDEO)

Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a declarat, la finalul consultarilor de la Cotroceni cu presedintele tarii, ca social-democratii iau in calcul sesizarea Curtii Constitutionale daca Iohannis il va. continuă pe B1

MARCEL CIOLACU: Luam in calcul sesizarea CCR daca presedintele Iohannis il propune tot pe Orban premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, ca PSD l-a propus pe Remus Pricopie prim-ministru si ca decizia apartine presedintelui Klaus Iohannis pentru ce durata, mai scurta sau mai lunga, se va desfasura aceasta criza politica.

Marcel Ciolacu: Exista suspiciuni de neconstitutionalitate daca Iohannis il va nominaliza tot pe Orban premier Vom ataca la CCR o noua nominalizare

Marcel Ciolacu a declarat miercuri seara la Digi24 ca PSD nu il va ajuta pe Ludovic Orban sa ajunga la anticipate prin faptul ca nu va vota viitorul Executiv pentru ca vor fi altii care vor vota. De asemenea, presedintele interimar PSD a anuntat ca va ataca la CCR o a doua nominalizare a lui Ludovic Orban la functia de premier.

PSD nu doreste anticipate, dar deja par inevitabile. Marcel Ciolacu: Nu vom vota Guvernul Orban II Vom intreba CCR daca este constitutional sa fie nominalizat acelasi premier (VIDEO)

PSD nu doreste alegeri generale anticipate si va intreba CCR daca este constitutional ca presedintele Klaus Iohannis sa-l re-nominalizeze pe Ludovic Orban pentru postul de premier, a afirmat Marcel Ciolacu,.

Traian Basescu: PSD ar fi avantajat de organizarea alegerilor parlamentare si locale simultan Sesizarea CCR nu se justifica, presedintele poate nominaliza repetat acelasi premier

Traian Basescu nu crede in sansele PSD de a bloca la CCR decizia presedintelui Iohannis de a-l nominaliza din nou pe Ludovic Orban pentru postul de premier, in ciuda faptului ca a fost demis recent prin motiune de.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )