Libnet.ro
UNICEF

05:00

Cristian Diaconescu, propus premier de PMP. Eugen Tomac: Am cerut presedintelui sa sustina proiectele privind alegerea primarilor in doua tururi si reducerea numarului de parlamentari la 300 (VIDEO)

B1 B1,
Cristian Diaconescu, propus premier de PMP. Eugen Tomac: Am cerut presedintelui sa sustina proiectele privind alegerea primarilor in doua tururi si reducerea numarului de parlamentari la 300 (VIDEO)

PMP l-a propus pe Cristian Diaconescu pentru pozitia de premier, in timpul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni. Pentru prima data in ultimii 30 de ani, Romania. continuă pe B1

EUGEN TOMAC, DESPRE HOTARAREA CCR : Presedintele are obligatia de indata sa convoace partidele la consultari

Liderul PMP, Eugen Tomac, s-a declarat surprins luni de faptul ca CCR a decis ca exista conflict juridic intre presedinte si Parlament privind desemnarea liderului PNL, Ludovic Orban, in functia de premier, insa a precizat ca presedintele Klaus Iohannis are obligatia sa convoace de indata partidele la consultari, pentru ca tara sa aiba un guvern capabil sa gestioneze treburile publice intr-un moment de tranzitie.

Fostul ministru Cristian Diaconescu a revenit in PMP

Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, a revenit, marti, in Partidul Miscarea Populara PMP). Anuntul a fost facut de presedintele PMP, Eugen Tomac, la Consiliul Executiv National al.

EUGEN TOMAC: PMP nu se teme de alegerile anticipate

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca partidul pe care il conduce nu se teme de alegeri anticipate si ca este pregatit sa mearga pe cont propriu in situatia in care vor fi organizate alegeri.

Fostul ministru Cristian Diaconescu a revenit in PMP

Fostul ministru Cristian Diaconescu a revenit in Partidul Miscarea Populara. Acesta a fost prezentat, marti, de presedintele partidului, Eugen Tomac, la inceputul Consiliului Executiv National al partidului, fara a dezvalui ce functie va ocupa, scrie Agerpres.

Eugen Tomac, despre evolutia CORONAVIRUSULUI: ii indemn pe romani sa isi pastreze calmul. inteleg ca autoritatile au luat masuri de control

Presedintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac, face un apel la romani sa nu intre in panica in ceea ce priveste epidemia de coronavirus. Tomac afirma ca autoritatile romane au luat masurile necesare.

Cristian Diaconescu a revenit in PMP. Ce functie va avea

Fostul ministru al Justitiei in Guvernul Nastase si ministru de Externe in guvernele Boc si Ungureanu, Cristian Diaconescu a revenit in PMP.

Dacian Ciolos, propus premier de USR. Dan Barna: Vrem sa intram la guvernare, in masura in care se va constitui majoritatea necesara in Parlament (VIDEO)

Dacian Ciolos a fost propunerea pentru postul de premier pe care USR a facut-o in timpul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, a afirmat Dan Barna, dupa discutia cu seful statului de la Palatul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )