Libnet.ro
UNICEF

08:00

Marcel Ciolacu, inainte de consultarile de la Cotroceni: Daca s-ar fi respectat Constitutia, criza politica n-ar mai fi existat

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu, inainte de consultarile de la Cotroceni: Daca s-ar fi respectat Constitutia, criza politica n-ar mai fi existat

Marcel Ciolacu a spus inainea consultarilor de la Cotroceni ca nu va face o propunere de premier. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU: Cred ca s-a intrat in legalitate, s-a respectat decizia Curtii Constitutionale

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, spune ca este normala depunerea mandatului de premier desemnat de catre Ludovic Orban si ca PSD nu va merge cu o propunere de premier, excluzand ideea de a sustine un premier liberal. Ne mentinem varianta ca ar trebui un guvern de specialisti pana la alegeri, afirma el.

PSD, fara propunere de premier la consultarile cu Iohannis. Marcel Ciolacu: Suntem dispusi sa votam un guvern tehnocrat sau unul de uniune nationala

Marcel Ciolacu a anuntat, miercuri, dupa consultarile cu presedintele Iohannis de la Palatul Cotroceni, ca PSD si-a aratat disponibilitatea de a vota un guvern de specialisti sau unul de uniune.

Marcel Ciolacu: Nu cred ca PSD va merge la Cotroceni cu o propunere de prim-ministru (VIDEO)

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, nu crede ca PSD va merge de aceasta data, la consultarile cu presedintele Iohannis, cu o propunere pentru functia de prim-ministru. Nu este indeplinit.

Marcel Ciolacu, dupa consultari: Am vota un guvern de specialisti in integralitatea sa sau un guvern de uniune nationala

Presedintele interimar al, PSD Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, dupa consultarile cu presedintele, ca PSD si-a exprimat disponibilitatea de a vota un guvern de specialisti in integralitatea sa sau un guvern de uniune nationala.

Marcel Ciolacu: Tot ce se intampla acum in Parlament, in politica, la Cotroceni, la Palatul Victoria nu are nicio treaba cu agenda cetatenilor PSD sustine guvern de specialisti sau de uniune nationala

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca partidul sustine un guvern de specialisti sau este dispus sa faca parte dintr-un guvern de uniune nationala. Liderul social-democrat considera ca tot ce se intampla acum in Parlament, in politica, la Cotroceni, la Palatul Victoria nu are nicio treaba cu agenda cetatenilor si nu are nimic de a face cu o Romanie normala.

MARCEL CIOLACU: Daca domnul Ciuca va fi desemnat premier, exista posibilitatea ca noi sa votam acel guvern

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune ca, daca premier va fi desemnat actualul ministru al Apararii, Nicolae Ciuca, atunci exista posibilitatea ca social-democratii sa voteze acel guvern, cu conditia ca niciun membru PNL sa nu faca parte din Executiv.

MARCEL CIOLACU: Nu stiu daca suntem pregatiti pentru o epidemie de coronavirus

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca era o chestie de zile pana la aparitia unui caz de infectare cu coronavirus in tara noastra, tinand cont ca a doua patrie a romanilor a devenit Italia. Nu stiu daca suntem pregatiti, spune el, mentionand ca femeia din Buzau in cazul careia exista suspiciuni a ingrijit in Italia o batrana confirmata ulterior cu acest virus.

Surse. Cine vor fi locotenentii lui Marcel Ciolacu in fruntea PSD. Grindeanu, inapoi in partid

Noua organigrama de conducere a PSD va cuprinde doua functii de presedinte executiv, patru de prim-vicepresedinte si opt posturi de vicepresedinte. Marcel Ciolacu, viitorul lider al PSD, a impartit deja functiile pentru omenii sai de incredere, dar si pentru rivali, astfel incat sa nu tulbure apele inainte de Congres.

Marcel Ciolacu: E posibil ca PSD sa voteze un guvern tehnocrat

Marcel Ciolacu sustine ca exista posibilitatea ca partidul sau sa voteze un guvern tehnocrat, daca va fi propus de presedintele Klaus Iohannis, sustinand ca il stimeaza foarte mult pe generalul Nicolae Ciuca, ministrul Apararii Nationale.

Marcel Ciolacu, despre cursa pentru sefia PSD: Mi-as dori sa fie contracandidati. Pana la acest moment, nu s-a mai anuntat nimeni (VIDEO)

Congresul PSD va avea loc in 29 februarie daca lucrurile nu vor lua o alta intorsatura, a afirmat Marcel Ciolacu, liderul interimar al social-democratilor, luni seara, in direct pe B1 TV. intrebat de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )