Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 18.00

Hotnews Hotnews,
 Presedintele Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 18. 00, la finalul consultarilor cu partidele parlamentare, in vederea nominalizarii premierului. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa de la ora 18.30

Presedintele Klaus Iohannis va sustine astazi la Palatul Cotroceni o declaratie de presa, anunta Administratia Prezidentiala. Iesirea acestuia vine in contextul in care astazi Guvernul Orban a fost demis in urma unei motiuni de cenzura.

Iohannis va comunica la ora 18 ce a decis privind desemnarea noului premier

Presedintele Klaus Iohannis va sustine la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa dup.

Ludovic al II-lea. Iohannis il propune inca o data pe Orban prim-ministru: Prima mea optiune, alegerile anticipate

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca il propune din nou prim-ministru pe Ludovic Orban, acesta fiind pus sa-si formeze o echipa de ministri pentru a merge la testul din Parlament.

Presedintele Iohannis, declaratii la ora 18:00, in direct pe B1 TV

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va face o declaratie de presa, joi, ora 18:30, la Palatul Cotroceni, la capatul consultarilor cu partidele parlamentare. Cum Guvernul Orban a fost demis, miercuri,.

BOGDAN COJOCARU: Presedintele Iohannis a ajuns instigatorul de serviciu

Liderul TSD, Bogdan Cojocaru, sustine ca presedintele Klaus Iohannis a ajuns instigatorul de serviciu, iar ministrii au devenit pioni si ca, in loc sa medieze intre puterile statului, seful statului fixeaza agenda politica a Guvernului.

Ludovic Orban, discutii la Cotroceni cu presedintele Iohannis - surse

Ludovic Orban se afla, la ora transmiterii acestei stiri, la Palatul Cotroceni, pentru discutii cu presedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice citate de Mediafax. intalnirea are loc la scurt timp de la demiterea Guvernului prin motiune de cenzura.

MARCEL CIOLACU: Presedintele Iohannis a ales o varianta de criza politica prelungita

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirma, dupa desemnarea lui Ludovic Orban in functia de premier, ca presedintele Klaus Iohannis a ales o varianta de criza politica prelungita. Presupun ca, impreuna cu PNL, isi vor asuma si costurile acesteia, a scris Marcel Ciolacu, joi seara, pe Facebook.

MARCEL CIOLACU: Luam in calcul sesizarea CCR daca presedintele Iohannis il propune tot pe Orban premier

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, joi, la Palatul Cotroceni, ca PSD l-a propus pe Remus Pricopie prim-ministru si ca decizia apartine presedintelui Klaus Iohannis pentru ce durata, mai scurta sau mai lunga, se va desfasura aceasta criza politica.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )