Libnet.ro
UNICEF

09:01

PSD: Nu acceptam varianta Nicolae Ciuca premier. Vrem un independent si alegeri anticipate

Antena3 Antena3,
PSD: Nu acceptam varianta Nicolae Ciuca premier. Vrem un independent si alegeri anticipate

Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a declarat miercuri, inaintea consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca partidul nu accepta ca Nicolae Ciuca sa fie premier si ei vor un prim-ministru independent pana la alegeri. continuă pe Antena3

PSD ar putea sa il sustina pe Nicolae Ciuca premier. Ciolacu: Exista posibilitatea ca noi sa votam acest guvern

Decizia CCR de luni privind neconstitutionalitatea numirii lui Ludovic Orban drept premier il lasa pe Klaus Iohannis intr-o situatie dificila si face aproape imposibila fortarea alegerilor anticipate precum.

Tariceanu: Sustin solutia unui premier independent. Nicolae Ciuca ar putea fi o varianta!

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, nu exclude varianta unui premier independent, in persoana ministrului Apararii, Nicolae Ciuca, scenariu prezentat duminica la Subiectiv de jurnalistul Ion Cristoiu.

Marcel Ciolacu, despre numele vehiculat ca fiind favorit pentru mandatul de premier: Refuz varianta in care PNL sa se ascunda in spatele lui Nicolae Ciuca

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat marti ca nu va sustine nicio varianta de guvern PNL, subliniind ca ar trebui un guvern de specialisti pana la alegeri. Totodata, Ciolacu a spus ca refuza varianta in care PNL sa se ascunda in spatele generalului Nicolae Ciuca, nume vehiculat ca fiind favorit pentru mandatul de premier.

Nicolae Ciuca neaga ca i s-ar fi propus functia de premier

Ministrul Apararii, Nicolae Ciuca, al carui nume este vehiculat ca va fi propus ca premier de presedintele Klaus Iohannis, a declarat astazi, ca nu stie deocamdata nimic despre vreo propunere.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )