Libnet.ro
UNICEF

20:00

Victor Ponta s-a autopropus premier, in cadrul consultarilor de la Cotroceni: Eu am facut de patru ori o majoritate

B1 B1,
Victor Ponta s-a autopropus premier, in cadrul consultarilor de la Cotroceni: Eu am facut de patru ori o majoritate

Victor Ponta a anuntat, miercuri seara, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni, ca el insusi este propunerea Grupului Pro Europa pentru postul de premier. Cand am vazut. continuă pe B1

Victor Ponta: Raed Arafat, premier al unui guvern de tehnocrati

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat, duminica, la Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa-l numeasca premier pe Raed Arafat, in contextul epidemiei de coronavirus care ameninta Romania.

Ponta s-a autopropus premier la consultarile cu Iohannis

Liderul Pro Romania Victor Ponta s-a autopropus pentru functia de premier, miercuri, la consultarile de la Cotroceni tinute de presedintele Klaus Iohannis. Nu sunt genul care sa ma dau inapoi, a afirmat Ponta.

Victor Ponta il vrea pe Raed Arafat premier pentru a apara Romania de coronavirus

Victor Ponta, presedintele partidului Pro Romania, a declarat ca, pe fondul pericolului apropierii coronavirusului de Romania, presedintele Klaus Iohannis ar trebui sa renunte la ideea anticipatelor, desemnandu-l drept premier al unui guvern de tehnocrati, pe Raed Arafat. Victor Ponta il vrea pe Raed Arafat premier pentru a apara Romania de coronavirus Victor Ponta a declarat .

Florin Citu este noul premier desemnat. Cum a reactionat Victor Ponta

Florin Citu este noul premier desemnat. Victor Ponta a declarat, la Antena 3, ca Pro Romania nu il va vota pe Florin Citu pentru functia de premier.

Victor Ponta: Sper ca presedintele Iohannis va desemna un premier nepolitic. Le-am transmis celor din PSD ca ar fi o mare greseala sa intre la guvernare

Victor Ponta, liderul Pro Romania, spera ca presedintele Klaus Iohannis va nominaliza un tehnocrat pentru functia de premier. Acum, sper in ceasul al 13-lea ca presedintele sa numeasca o persoana.

Victor Ponta profita de coronavirus - o situatie de o gravitate fara precedent - pentru a-l propune pe Raed Arafat premier

Victor Ponta a invocat duminica seara o situatie la fel de dificila ca la cutremurul din 1977, avand in vedere aparitia coronavirusului in Italia, tara unde se afla o comunitate puternica de romani, si a profitat de ocazie pentru a-l propune prim ministru pe Raed Arafat.

Victor Ponta, cerere de ultim moment pentru Klaus Iohannis:Gata cu lupta pentru puncte politice

In ziua votului Guvernului Orban II, liderul Pro Romania, Victor Ponta, ii cere presedintelui Klaus Iohannis desemnarea unui alt candidat pentru functia de prim-ministru. Ponta isi argumenteaza cererea.

Victor Ponta: Ludovic Orban e un virus mai periculos pentru Romania decat coronavirusul

Victor Ponta a declarat ca l-ar fi votat pe Raed Arafat premier dupa decizia CCR. Liderul Pro Romania sustine, de asemenea, ca Ludovic ORban este un un virus mai periculos pentru Romania decat coronavirusul.

Cum au ajuns Victor Ponta si Lia Olguta Vasilescu dusmani de moarte. Tradarea care a schimbat tot

Victor Ponta si Lia Olguta sunt dusmani de moarte, ultimile discutii dintre ei au creat multe controverse. Liderul Pro Romania, ar fi refuzat alianta cu PSD-ul. Cum au ajuns Victor Ponta si Lia Olguta Vasilescu dusmani de moarte Potrivit informatiilor exclusive de la Impact. ro, Lia Olguta si Victor Ponta nu se mai inteleg de loc.

Victor Ponta, reactie dupa retragerea lui Orban: Le-am spus ca e o mare greseala, ca va fi dezastru!

Victor Ponta a avut o prima reactie dupa ce Ludovic Orban si-a depus mandatul. Liderul Pro Romania a declarat in exclusivitate, la Antena 3, ca el i-a avertizat pe Iohannis si liderul PNL ca va fi un mare dezastru daca liberalii vor ajunge la guvernare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )