Libnet.ro
UNICEF

13:30

Contestatarii din PSD pregatesc ofensiva. Lider din teritoriu: Trebuie sa mergem peste Dragnea. Asa nu se mai poate! (VIDEO)

B1 B1,
Contestatarii din PSD pregatesc ofensiva. Lider din teritoriu: Trebuie sa mergem peste Dragnea. Asa nu se mai poate! (VIDEO)

Presedintele PSD Pitesti, Cristian Gentea ingroasa numarul contestatarilor lui Dragnea! Actiunile taticului din PSD il scot din sarite pe liderul din teritoriu. Trebuie sa mergem peste Dragnea! Asa nu se mai. continuă pe B1

Contestatarii lui Dragnea din PSD ar putea fi exclusi. Florin Iordache: Mai bine ne despartim decat sa continuam scandalul

Se anunta o sedinta extrem de tensionata luni la PSD! Florin Iordache este primul lider important al formatiunii care a vorbit deschis despre o posibila excludere din PSD a celor care il contesta pe Liviu.

Dragnea: La ora asta nu se pune problema remanierii lui Toader, nu stim ce se va ntmpla n continuare / Pucistii din PSD ajung ca ISIS

Liviu Dragnea a precizat miercuri ca in prezent nu se pune problema remanierii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dar nu se stie ce se va intampla in continuare. Liderul PSD a mai spus ca adevaratul motiv al remanierii nu va fi ordonanta de amnistie sau gratiere. Pe de alta parte, referitor la respingerea motiunii anti-Toader, el a spus ca deputatii formatiunii sale au dat un semnal ca schimbarea ministrilor se face doar la partid si i-a acuzat pe pucistii din PSD ca au ajuns ca ISIS.

Liviu Dragnea, despre contestatarii sai: Pucistii din PSD se pare ca incet, incet ajung ca ISIS (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si-a comparat adversariile din interiorul formatiunii cu teroristii din ISIS pentru ca revendica ori actiune mai mica sau mai mare i-ar dauna lui Liviu Dragnea. Pucistii.

Politic show:Clientela politica a obtinut n instanta apartamente la pretul unei nopti la hotel; Firea: Nu sunt motive sa fiu exclusa din PSD. De ce nu va participa la sedinta CEX; Cozmin Gusa: Sunt de acord cu amnistia si gratierea, dar cu doua conditii!

Liderul PSD Arges: Ne facem pres in teritoriu in fata celor de la Bucuresti. Ceea ce se intampla in Partidul Social Democrat nu este. Dupa Tokyo, in vizita la Madrid. Gabriela Firea cauta modele pentru Primaria Capitalei. Proaspat intoarsa de la Tokyo, unde a vazut cum.

Corina Cretu anunta un proces pentru criticile din PSD / Codrin Stefanescu: Cu drag. Nu ne schimbam opinia

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat sambata, la Antena 3, ca nici el si nici partidul nu-si vor schimba opinia cu privire la Corina Cretu, dupa ce comisarul european a anuntat ca va cere in instanta ca social-democratii care o critica sa-si probeze afirmatiile, scrie Mediafax.

Atac dur din PSD dupa gafa lui Tudorel Toader: Era firesc sa isi ceara scuze. Este o eroare impardonabila

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu il critica pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader, pentru gafa din raportul de evaluare a procurorului general Augustin Lazar. Aceasta ii aminteste ministrului ca la baza este pr.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )