Libnet.ro
UNICEF

21:47

GABRIELA FIREA A DESCOPERIT CUIUL LUI PEPELEA: Achizitiile publice ale Capitalei, blocate de contestatarii de profesie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
GABRIELA FIREA A DESCOPERIT CUIUL LUI PEPELEA: Achizitiile publice ale Capitalei, blocate de contestatarii de profesie

Pentru a masca nerealizarile mandatului sau in privinta modernizarii infrastructurii Capitalei si al nedemararii unor proiecte promise in campania electorala din 2016, primarul general Gabriela Firea a gasit tapii ispasitori: legislatia proasta din domeniul achizitiilor publice si contestatarii de profesie ai oricaror proceduri demarate de Municipalitate. continuă pe Ziarul Bursa

RAZVAN CUC: Autoritatile vizeaza modificarea legislatiei privind achizitiile publice

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a anuntat ca autoritatile vizeaza modificarea legislatiei privind achizitiile publice astfel incat, in cazul contractelor pentru infrastructura, acestea sa poata fi semnate dupa ce se pronunta prima data Consiliul National pentru Solutionarea Contestatiilor CNSC) si inainte de transarea litigiului in instanta de judecata.

Comandament de primavara la Primaria Capitalei. Gabriela Firea: Gropile in carosabil sunt cea mai mare problema a orasului dupa perioada de iarna

Gropile in carosabil sunt cea mai mare problema a orasului dupa perioada de iarna, a declarat primarul Gabriela Firea, marti, in cadrul comandamentului de primavara organizat la Primaria Capitalei. Politia Locala si Administratia Strazilor a numarat 800 de gropi, iar pana acum au fost asfaltate 600, a declarat primarul general. in ceea ce priveste lipsa marcajelor rutiere di oras, Gabriela Firea a spus ca Administratia Strazilor a demarat o licitatie inca de acum 2 ani, insa aceasta a fost blocata de contestatii, astfel ca nu s-au putut face aceste lucrari.

Gabriela Firea, despre protestul privind lipsa de autostrazi: Este principalul nostru minus ca tara

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, vineri, ca lipsa de autostrazi si infrastructura precara, in general, reprezinta cel mai mare minus al Romaniei. Firea lauda protestul sieu si spune ca intreaga clasa politica este vinovata pentru situatia actuala in ceea ce priveste autostrazile.

Gabriela Firea, prima reactie despre protestul privind autostrazile

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat vineri ca ar dori ca protestul Romania vrea autostrazi sieu sa ramana unul cetatenesc, mentionand ca ar fi pacat sa profite cineva.

Primarul General Gabriela Firea: Colaborarea dintre autoritatile locale si centrale este esentiala, in beneficiul cetatenilor

Primarul General, Gabriela Firea, a participat joi la deschiderea lucrarilor celui de al 8-lea Summit European al Regiunilor si Oraselor, eveniment organizat in perioada 14-15 martie la Bucuresti. Summit-ul reuneste.

Gabriela Firea are o noua idee pentru fluidizarea traficului. Cum vrea edilul sa fie transportati elevii la scoala

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, la o intalnire cu primarii, ca vrea sa implementeze un proiect prin care elevii sa fie adusi la scoala cu microbuzele. Deocamdata, proiectul este pilot si va functiona in prima faza la Scoala 195.

Gabriela Firea, despre masurile luate pentru repararea gropilor din Capitala: Vor incepe lucrari extinse de reabilitare a carosabilului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca au fost luate masuri pentru repararea a 600 de gropidin Bucuresti si ca in continuare se lucreaza pentru solutionarea problemei. Cea.

Gabriela Firea: 600 de gropi din asfaltul din Bucuresti vor fi astupate

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, spune ca Bucurestiul se pregateste de curatenia de primavara si ca se repara gropile din Bucuresti. in prezent, sunt astupate 600 de gropi, dar edilul face apel la bucuresteni sa sesizeze unde sunt probleme pentru ca autoritatile sa intervina.

Gabriela Firea: Lucrari extinse de reabilitare a carosabilului vor incepe de la jumatatea lunii martie (VIDEO)

Capitala intra in curetenia de primavara! 600 de gropi din asfaltul Bucurestiului vor fi astupate, anunta primarul general Garbriela Firea, potrivit B1 TV. Lucrarile de reabilitare a carosabilului incep.

Gabriela Firea: Capitala intra in campania de curatenie si reparatii de primavara! Se vor asfalta gropile, se vor igieniza parcurile si spatiile verzi (VIDEO)

Capitala intra in curetenia de primavara! 600 de gropi din asfaltul Bucurestiului vor fi astupate, anunta primarul general Garbriela Firea, potrivit B1 TV. Lucrarile de reabilitare a carosabilului incep.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )