Libnet.ro
UNICEF

00:07

Gabriela Firea, discutii cu contestatarii lui Liviu Dragnea din PSD

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea, discutii cu contestatarii lui Liviu Dragnea din PSD

Dupa scandalul de joi din Primaria Capitalei, Gabriela Firea poarta discutii interesante cu lideri-cheie din PSD. intr-o fotografie postata de liderul tineretului social democrat, Gabriel Petrea apare. continuă pe Antena3

Gabriela Firea intervine in scandalul apei potabile din Bucuresti: Cine a poluat raul Arges? Sa raspunda PENAL (VIDEO)

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, intervine in scandalul apei potabile din Bucuresti. Edilul a declarat, joi,ca si-a trimis corpul de control sa verifice daca a existat sau nu o poluare a raului.

Gabriela Firea, in scandalul privind apa potabila din Bucuresti: Corpul de control sa inceapa o analiza

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca a trimis Corpul de Control la Apa Nova sa verifice daca a fost sau nu depasita doza permisa de clor din apa de la robinet a bucurestenilor. Toate acestea dupa ce miercuri seara Apa Nova si Ministerul.

intalnire IMPORTANTA intre Gabriela Firea, Paul Stanescu, Gabriel Petrea si Marian Neacsu inainte de CEX PSD: in echipa. Despre trecut, prezent si viitor! (FOTO)

Opozantii lui Liviu Dragnea din interiorul partidului s-au intalnit, vineri, pentru discutii. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, fostul vicepremier Paul Stanescu, fostul secretar general PSD Marian Neacsu.

inca o lovitura pentru Gabriela Firea de la Liviu Dragnea

Inca o lovitura pentru Gabriela Firea de la Liviu Dragnea. Organizatia din Bucuresti a PSD se va reuni intr-o sedinta in care se va decide soarta lui Aurelian Badulescu, omul Gabrielei.

Pucistii din PSD, din nou impreuna. Gabriela Firea, Paul Stanescu si Marian Neacsu, discutie inainte de CEX

Presedintele TSD Gabriel Petrea a postat, vineri pe Facebook, o poza in care apare alaturi de primarul general Gabriela Firea, fostul vicepremier Paul Stanescu si Marian Neacsu, exclus anul trecut din partid. Cei patru au incercat sa-l rastoarne anul trecut pe Liviu Dragnea de la sefia PSD.

Gabriela Firea despre apa furnizata de Apa Nova: Voi trimite corpul de control sa verifice ce s-a ntmplat/Reprezentantii companiei: Nu a fost niciun risc pentru populatie

Primarul Gabriela Firea trimite corpul de control pentru a verifica daca apa furnizata de Apa Nova a fost potabila sau nu si ce s-a intamplat in ultimele zile. Cred ca este treaba organismelor statului sa verifice daca avem de a face cu informatii menite sa alerteze inutil populatia, a mai declarat Firea cu privire la informarea transmisa ieri de Ministerul Sanatatii. Mai mult, Gabriela Firea a declarat ca daca cineva risca sa minta, contractul cu Apa Nova poate fi reziliat.

Gabriela Firea, dupa ce Ministerul Sanatatii le-a recomandat bucurestenilor sa nu foloseasca apa de la robinet: Voi trimite Corpul de control sa verifice ce s-a ntmplat/ Apa Nova: Nu a fost niciun risc pentru populatie, apa este potabila

Primarul Gabriela Firea a anuntat joi ca trimite Corpul de control pentru a verifica daca apa furnizata de Apa Nova este potabila sau nu si ce s-a intamplat in ultimele zile. Cred ca este treaba organismelor statului sa verifice daca avem de a face cu informatii menite sa alerteze inutil populatia, a declarat Firea, dupa ce Ministerul Sanatatii le-a cerut bucurestenilor sa nu foloseasca apa de la robinet, care miroase puternic a clor, pentru baut, prepararea hranei sau igiena personala. Mai mult, Gabriela Firea a sustinut ca daca cineva risca sa minta, contractul cu Apa Nova poate fi reziliat. La randul lor, reprezentantii Apa Nova au sustinut ca apa furnizata bucurestenilor este potabila.

Scandalul apei potabile din Capitala - Gabriela Firea i scrie lui Iohannis si cere ca CSAT si SRI sa clarifice controversele

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca i-a scris presedintelui Klaus Iohannis despre situatia de la Apa Nova si ca a cerut SRI si CSAT sa faca verificari pentru a lamuri afirmatiile contradictorii ale autoritatilor privind potabilitatea apei de la robinet. Firea spune ca cine a dezinformat populatia trebuie sa plateasca. Apele Romane, dupa ce Apa Nova a sustinut ca nu a fost avertizata in legatura cu poluarea de pe Arges: Apa raului s-a incadrat in parametrii pentru tratare in vederea potabilizarii.

Gabriela Firea: Ma simt mai bine dupa operatie. Am fost la serviciu si pe 3 ianuarie, chiar si cu perfuzie, cu branula (VIDEO)

Primarul General, Gabriela Firea, a declarat ca se simte bine dupa operatie si ca urmeaza cu strictete un tratament. Firea a tinut sa dezminta afirmatiile facute in spatiul public de un consilier general,.

Gabriela Firea, apel catre ministrul Sanatatii in scandalul apei potabile: Sa ne trimita sesizarile. Pe mine ma preocupa sanatatea bucurestenilor

Scandalul apei potabile din Bucuresti ia amploare. Dupa ce i-a scris presedintelui Klaus Iohannis si a sesizat SRI, primarul Gabriela Firea ii cere ministrului Sanatatii, Sorina Pintea, sa trimita la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )