Libnet.ro
UNICEF

15:45

Liviu Dragnea, despre contestatarii sai: Pucistii din PSD se pare ca incet, incet ajung ca ISIS (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, despre contestatarii sai: Pucistii din PSD se pare ca incet, incet ajung ca ISIS (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, si-a comparat adversariile din interiorul formatiunii cu teroristii din ISIS pentru ca revendica ori actiune mai mica sau mai mare i-ar dauna lui Liviu Dragnea. Pucistii. continuă pe B1

Liviu Dragnea, despre motiunea impotriva ministrului Justitiei: Eu nu pot sa intorc niciodata mana la spate deputatilor PSD

Liviu Dragnea a vorbitmarti despre modul in care vor vota deputatii PSD la motiunea impotriva ministrului Justitiei. Liderul PSDspune ca deputatii vor vota dupa propria lor.

Liviu Dragnea, despre tragedia din Colectiv: Ceva i-a ucis. Nu stiu daca a fost un accident

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj, la trei ani de latragedia din Colectiv. Dragnea spune cainnoaptea de 30 octombrie 2015 a fost ceva care i-a ucis pe cei 65 de.

Liviu Dragnea, despre remanierea guvernamentala: Am discutat cu Dancila chiar duminica, de ziua mea. Vor fi si niste dezamagiri, si niste surprize

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, marti seara, ca premierul Viorica Dancila i-a prezentat deja - chiar duminica, de ziua lui de nastere - evaluarea facuta ministrilor in vederea unei remanieri guvernamentale, urmand ca in perioada urmatoare sa stabileasca si variantele de inlocuire a acestor colegi. Potrivit lui Dragnea, remanierea este una importanta si, din ce i-a spus prim-ministrul, vor fi si dezamagiri, dar si surprize.

Liviu Dragnea, despre Fondul Suveran de Investitii: Cred ca toti am inteles acelasi lucru

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit marti despre intalnirea cu oficialii polonezi referitoare la Fondul Suveran de Dezvoltare si Investitii. Eu am participat cu mare drag. Cred ca toti am inteles.

Liviu Dragnea, despre remanierea lui Toader: La ora asta nu se pune problema, dar nu stim ce se va intampla (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, pastreaza suspansul privind posibila remaniere a ministrului Justitiei, Tudorel Toader, afirmand ca in prezent nu se pune problema problema ca acesta sa fie inlocuit, dar.

Liviu Dragnea, despre remanierea guvernamentala: Vor fi si niste dezamagiri, si niste surprize

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat marti seara ca premierul Viorica Dancila are deja un punct de vedere finalizat in ceea ce priveste membrii actualului Guvern, 039;039;care ar trebui sa nu mai continue, cel putin in aceasta.

Avalansa de mesaje acide, pe Facebook, de ziua lui Liviu Dragnea: Ce `urari` a primit liderul PSD

Liviu Dragnea implineste duminica, 28 octombrie, 56 de ani. De ziua lui, liderul PSD a primit pe pagina sa de Facebook nenumarate mesaje de la contestatarii sai, care s-au intrecut in mesaje cat mai acide pentru.

Dragnea: La ora asta nu se pune problema remanierii lui Toader, nu stim ce se va ntmpla n continuare / Pucistii din PSD ajung ca ISIS

Liviu Dragnea a precizat miercuri ca in prezent nu se pune problema remanierii ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dar nu se stie ce se va intampla in continuare. Liderul PSD a mai spus ca adevaratul motiv al remanierii nu va fi ordonanta de amnistie sau gratiere. Pe de alta parte, referitor la respingerea motiunii anti-Toader, el a spus ca deputatii formatiunii sale au dat un semnal ca schimbarea ministrilor se face doar la partid si i-a acuzat pe pucistii din PSD ca au ajuns ca ISIS.

Liviu Dragnea fuge de Corina Cretu: Liderul PSD si-a anulat in ultima clipa participarea la un eveniment unde era invitat si comisarul european

Liviu Dragnea continua sa se ascunda de comisarul european pentru Dezvoltare Regionala, Corina Cretu. Dupa ce, in vara, a fost acuzat de catre criticii din PSD ca a refuzat sa ii raspunda la telefon, acum.

Radu Banciu, despre mesajele primite de Liviu Dragnea de ziua sa: Amintesc exact de odele pe care Nicolae Ceausescu le primea cu cativa ani inainte de final (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de duminica seara a emisiunii Lumea lui Banciu aniversarea lui Liviu Dragnea si mesajele primite de presedintele PSD la implinirea a 56 de ani. Ne vom intrista in aceasta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )