Libnet.ro
UNICEF

06:45

Liviu Dragnea, dupa excluderea lui Neacsu si Tutuianu: PSD NU este un PARTID DE MAIMUTE (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, dupa excluderea lui Neacsu si Tutuianu: PSD NU este un PARTID DE MAIMUTE (VIDEO)

Liviu Dragnea taie si spanzura in PSD. Doi dintre contestatarii sai, Marian Neacsu si Adrian Tutuianu, au fost exclusi, luni, din partid. La conferinta de dupa Comitetul Executiv National, jurnalistii. continuă pe B1

Dragnea, dupa excluderea lui Tutuianu si Neacsu din PSD: Au fost niste masuri necesare. Ce spune liderul PSD despre negocierile unor social-democrati cu Opozitia (VIDEO)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la finalul sedintei CEx, ca excluderea din partid a lui Adrian tutuianu si Marian Neacsu, a fost o masura necesara. Dragnea a explicat ca lui Adrian Tutuia.

Liviu Dragnea, dupa sedinta CEx: Unii colegi au actionat impotriva PSD

Social-democratii din Comitetul Executiv alPSDau votat, luni, excluderea din partid a sefuluiPSDDambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general, Marian Neacsu. Liviu Dragnea face.

LIVETEXT VIDEO A nceput sedinta CEx PSD pentru soarta pucistilor ca Adrian Tutuianu sau Marian Neacsu. Liviu Dragnea: Posibil sa fie excluderi. Va fi o sedinta neplacuta/ Dragnea a venit la sedinta cu doua valize negre

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD incepe la ora 12. 00 la Parlament, fiind asteptate sanctiuni care ar putea merge pana la excludere pentru pucisti precum Adrian Tutuianu, in prezent vicepresedinte PSD, secretarul general al partidului Marian Neacsu sau lideri de organizatii Ion Mocioalca si Ciprian Pandea. inainte de reuniunea CEX, multi social-democrati au intrat in biroul de la parlament al lui Liviu Dragnea, printre care Niculae Badalau, Serban Valeca, Codrin Stefanescu, Dorel Caprar, Rodica Nassar, Ioan Darzu. Primarul Capitalei Gabriela Firea nu participa la CEX, anuntand ca are o deplasare la Madrid, programata din luna august. Sedinta a inceput in jurul orei 12. 25, dupa ce Liviu Dragnea a intrat in sala. Liderul PSD a venit cu doua valize negre, pe care le-a prezentat jurnalistilor. Vezi detalii in articol.

Liviu Dragnea se dezice de propriul fiu: Daca sunt mail-uri intre el si Petre Pitis, sa fie sanatosi, sa le explice (VIDEO)

Daca sunt mail-uri intre ei sa fie sanatosi, sa le explice, a declarat, luni, Liviu Dragnea, dupa ce jurnalistii de la Rise Project au scos la iveala un schimb de e-mail-uri intre fiul sau, Valentin Dragnea,.

Dragnea, dupa sedinta CEx: Unii colegi au actionat impotriva PSD

Social-democratii din Comitetul Executiv alPSDau votat, luni, excluderea din partid a sefuluiPSDDambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general, Marian Neacsu. Liviu Dragnea face.

Vot in CEx-ul PSD pentru excluderea lui Adrian Tutuianu si a lui Marian Neacsu

Vot in CEx-ul PSD pentru excluderea lui Adrian Tutuianu. Social-democratii au votat pentru excluderea din partid a liderului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, dar si a secretarului general al PSD, Marian.

LIVETEXT Sedinta CEX la PSD, se va discuta soarta pucistilor precum Adrian Tutuianu sau Marian Neacsu. Liviu Dragnea: Posibil sa fie excluderi

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD incepe la ora 12. 00 la Parlament, fiind asteptate sanctiuni care ar putea merge pana la excludere pentru pucisti precum Adrian Tutuianu, in prezent vicepresedinte PSD, secretarul general al partidului Marian Neacsu sau lideri de organizatii Ion Mocioalca si Ciprian Pandea. inainte de reuniunea CEX, multi social-democrati au intrat in biroul de la parlament al lui Liviu Dragnea, printre care Niculae Badalau, Serban Valeca, Codrin Stefanescu, Dorel Caprar, Rodica Nassar, Ioan Darzu. Primarul Capitalei Gabriela Firea nu participa la CEX, anuntand ca are o deplasare la Madrid, programata din luna august.

Liviu Dragnea, primul raspuns pentru Rise Project: Ce spune despre valiza cu Teleormanleaks

Liviu Dragnea a facut declaratii dupa sedinta CEx in urma careia liderul PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si secretatul general al PSD, Marian Neacsu, au fost exclusi. Liderul PSD a afirmat ca nu stie.

Liviu Dragnea, o prima reactie cu privire la valiza si mai multe detalii despre CEx

Adrian Tutuianu are sprijin pentru a ramane in PSD, dupa cum o spune chiar el, inainte de Comitetul Executiv, in care, potrivit informatiilor Digi24, el si Marian Neacsu ar urma sa fie exclusi din partid. In plus, insusi Liviu Dragnea a confirmat.

Liviu Dragnea: Eu il sustin pe Tudorel Toader. Revocarea lui Augustin Lazar trebuie dusa la capat (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, luni, dupa Comitetul Executiv National al PSD, ca-l sustine pe ministrul Tudorel Toader si ca procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar trebuie dusa la capat. Eu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )