Libnet.ro
UNICEF

18:30

PNL si USR cer demisia Gabrielei Firea din functia de primar general. Ce argumente aduc contestatarii

Adevărul Adevărul,
PNL si USR cer demisia Gabrielei Firea din functia de primar general. Ce argumente aduc contestatarii

PNL si USR cer demisia Gabrielei Firea din functia de primar al Capitalei, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis ca firmele Primariei Generale au fost infiintate ilegal. continuă pe Adevărul

PNL: Se impune demisia Gabrielei Firea si demiterea imediata a prefectului Capitalei

PNL cere atat demisia de urgenta a Gabrielei Firea de la Primaria Capitalei si suspendarea activitatii companiilor infiintate ilegal, cat si demiterea Sperantei Cliseru din functia de Prefect al Capitalei, ca urmare a deciziei definitive a Curtii de Apel.

Scandal urias la Primaria Capitalei. Se cere demisia Gabrielei Firea

USR cere demisia Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea. Reactia USR vine in urma deciziei Curtii de Apel Bucuresti cu privire lainfiintarea companiilor municipale ale Primariei.

PNL si USR solicita demisia de indata a Gabrielei Firea

USR cere demisia Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea. Reactia USR vine in urma deciziei Curtii de Apel Bucuresti cu privire lainfiintarea companiilor municipale ale Primariei.

USR i cere demisia primarului Gabriela Firea

USR ii cere demisia Gabrielei Firea din functia de primar al Capitalei, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a decis joi anularea tuturor hotararilor de Consiliu General prin care au fost infiintate cele 22 de companii municipale ale Primariei Capitalei.

USR si PNL ii cer demisia. Cum raspunde Gabriela Firea

Edilul general, Gabriela Firea, anunta ca Primaria Municipiului Bucuresti va uzita toate caile de atac pentru a demonstra legalitatea infiintarii societatilor municipale si ii asigura pe cei peste 3. 000 de.

OFICIAL Deputatul PSD Marius Bota si-a dat demisia din functia de vicepresedinte ASF responsabil pentru piata de capital

Membrii Consiliului ASF au luat act astazi de demisia deputatului PSD Marius Bota din functia de vicepresedinte al ASF, responsabil pentru piata de capital, au declarat pentru HotNews. ro mai multe surse din cadrul autoritatii. Demisia acestuia este inregistrata la Parlament cu data de 15 noiembrie, a doua zi dupa publicarea in Monitorul Oficial a numirii sale. Un nume vehiculat pentru preluarea postului vacant este Gabriel Gradinescu, validat recent ca membru neexecutiv in ASF, care ar fi sustinut pentru aceasta pozitie, de catre vicepresedintele PSD, Marian Oprisan, conform surselor HotNews. ro.

Lucian Sova a demisionat din functia de ministru al Transporturilor

ACTUALIZARE: Lucian Sova: Sunt un om de onoare ------ * ACTUALIZARE: Sova a demisionat de la Ministerul Transporturilor Lucian Sova si-a depus astazi demisia de la Ministerul Transporturilor. ------ Lucian Sova isi prezinta astazi demisia din functia de ministru al Transporturilor, a anuntat la RFI deputatul PSD, Valeriu Steriu. Gestul vine in contextul remanierii Guvernului, blocate partial de presedintele Klaus Iohannis.

VALERIU STERIU (PSD): Lucian Sova demisioneaza din functia de ministru al Transporturilor

Lucian Sova isi prezinta astazi demisia din functia de ministru al Transporturilor, a anuntat la RFI deputatul PSD, Valeriu Steriu. Gestul vine in contextul remanierii Guvernului, blocate partial de presedintele Klaus Iohannis.

SENAT: Tutuianu, revocat din functia de vicepresedinte al Senatului

Adrian Tutuianu, recent exclus din PSD, a fost revocat astazi in plen, din functia de vicepresedinte al Senatului, cu 53 de voturi pentru, noua impotriva si 14 abtineri, in locul sau fiind numit social-democratul Serban Valeca.

Senat: Adrian Tutuianu, revocat din functia de vicepresedinte. Cine il va inlocui?

Adrian Tutuianu, recent exclus din PSD, a fost revocat miercuri, in plen, din functia de vicepresedinte al Senatului, cu 53 de voturi pentru, noua impotriva si 14 abtineri, in locul sau fiind numit.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )