Libnet.ro
UNICEF

07:30

Viorica Dancila, in vizita la Arad: Am auzit strigand tot felul de lucruri! Am ramas SIDERATA! (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, in vizita la Arad: Am auzit strigand tot felul de lucruri! Am ramas SIDERATA! (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila se afla intr-o vizita de cateva zile in orasele din vestul tarii. Vineri, la Arad, sefa Executivului a fost atat de simpatizanti cat si de contestatarii PSD. Dancila s-a. continuă pe B1

Premierul Viorica Dancila, in vizita la Alba Iulia si Cluj: Ma intalnesc cu oameni implicati in proiecte europene (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila se afla, joi, intr-o vizita laAlba Iuliasi ClujNapoca. Sefa Executivului are mai multe intalniri cu oameni de afaceri implicati in proiecte cu fonduri.

Viorica Dancila, primita cu huiduieli si la Arad: Orice om ii este teama de Ardeal FOTOVIDEO

Periplul premierului Viorica Dancila prin tara se trasforma intr-un esec total. Sefa Guvernului a fost asteptata de protestatari si la Arad. Premierul Romaniei a mers, vineri, intr-o vizita oficiala la Arad. insotita de mai multi ministri, ea a avut parte de acelasi tratament ca cel de la Cluj: huiduieli, scandari anti-guvernamentale si critici din partea [] .

VIDEO Viorica Dancila, intampinata cu proteste si la Arad: PSD, Ciuma rosie / Jandarmii, mobilizati in numar mare

Premierul Viorica Dancila a fost asteptata, vineri, la Prefectura Arad de peste 200 de protestatari care scandeaza PSD, ciuma rosie, Viorica nu uita, ca Ardealul nu te vrea si care au un banner cu mesajul Orice om ii este teama de Ardeal. Si la Primaria Lipova, unde a avut o intalnire cu responsabili locali si membri ai PSD, Viorica Dancila a fost asteptata de zeci de liceeni care au avut pancarte cu mesaje impotriva Guvernului. Si la Cluj, unde a mers joi, Dancila, a fost asteptata de peste o suta de protestatari, fiind nevoie de interventia jandarmilor pentru a-i opri. Dancila la Arad, despre proteste: Sunt siderata. Eu vedeam aici un pol al civilizatiei, cu oameni foarte civilizati. Nici mie, nici colegilor mei nu ne este teama.

VIDEO Viorica Dancila, intampinata cu proteste si la Arad: PSD, Ciuma rosie / Jandarmii, moblizati in numar mare

Premierul Viorica Dancila a fost asteptata, vineri, la Prefectura Arad de peste 200 de protestatari care scandeaza PSD, ciuma rosie, Viorica nu uita, ca Ardealul nu te vrea si care un banner cu mesajul Orice om ii este teama de Ardeal. Si la Primaria Lipova, unde a avut o intalnire cu responsabili locali si membri ai PSD, Viorica Dancila a fost asteptata de zeci de liceeni care au avut pancarte cu mesaje impotriva Guvernului. Si la Cluj, unde a mers joi, Dancila, a fost asteptata de peste o suta de protestatari, fiind nevoie de interventia jandarmilor pentru a-i opri.

Inspectorul scolar general din Arad cere explicatii scrise dupa ce mai multi elevi au protestat fata de Viorica Dancila: Au fost identificati in fata primariei

Anca Stoenescu, inspectorul scolar general din Arad, s-a aratat deranjata de prezenta mai multor elevi la o actiune de protest desfasurata in localitatea Lipova vineri, 10 mai, si indreptata impotriva premierului Viorica Dancila.

Viorica Dancila nu mai merge la Timisoara, de frica protestelor. Care este planul B, pus in aplicare de strategi

Viorica Dancila ar fi trebuit sa fie prezenta, vineri, la Timisoara. Numai ca sefa Guvernului a schimbat planul pe ultima suta de metri, de frica protestelor. Vizita premierului Viorica Dancila la Timisoara a fost anulata pe ultima suta de metri, de frica protestelor. Premierul a avut parte de o surpriza neplacuta, joi, la Cluj cand [] .

Ajunsa in Banat, Viorica Dancila evita sa intre in Timisoara. Viziteaza o comuna de la marginea orasului

Huiduita la Hunedoara si fugarita la Cluj, Viorica Dancila ajunge astazi in Vestul tarii. in prima parte a zilei premierul se afla la Arad, iar in a doua parte a zilei ar fi trebuit sa ajunga la Timisoara. Staff-ul PSD Timis a anuntat ca Viorica Dancila nu va mai ajunge in Timisoara.

Premierul Viorica Dancila a ajuns la Cluj, insa nu in locul anuntat conform programului VIDEO

Premierul Viorica Dancila a ajuns, joi, la Cluj-Napoca, dar nu in locul unde era programat sa ajunga, ci in alta parte. Viorica Dancila se afla, joi, intr-o vizita in tara, la Cluj-Napoca, alaturi de ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Sefa Guvernului ar fi trebuit sa ajunga la Casa de Cultura a Studentilor Cluj, insa premierul nu [] .

Viorica Dancila, mesaj de ultima ora: Nu ne sperie tipetele sau jignirile, pentru ca progresul intr-un judet se face cu proiecte

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, la Arad, ca progresul intr-un judet nu se face nici cu jigniri, nici cu tipetesi a afirmat ca daca vrei sa faci lucruri bune, vii cu.

Surse Digi24: Cum a incercat Viorica Dancila sa ajunga la Sibiu si a ajuns la Cluj

Premierul Viorica Dancila a incercat sa obtina o invitatie la Sibiu, unde sunt reuniti toti liderii Europei, daca nu la Summit-ul informal al Consiliului European, macar la o intalnire neoficiala cu sefii socialistilor europeni sau o bilaterala cu un alt sef de guvern mai apropiat de Executivul de la Bucuresti, au declarat pentru Digi24. ro surse din conducerea PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )