Libnet.ro
UNICEF

07:15

CALIN POPESCU-TARICEANU: Voi avea o discutie cu primarul Dorin Florea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CALIN POPESCU-TARICEANU: Voi avea o discutie cu primarul Dorin Florea

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, precizeaza marti ca va avea o discutie cu primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, in contextul ultimelor declaratii facute de acesta, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Primarul Dorin Florea, chemat la audieri la CNCD saptamana viitoare. Asztalos Csaba: Atitudinea lui ma duce cu gandul inapoi in istorie

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, care a propus introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care vor sa aduca pe lume copii a fost chemat saptamana viitoare la audieri la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD). Atitudinea primarului ma duce cu gandul inapoi in istorie si e trist, a declarat seful CNCD, Asztalos Csaba.

Tariceanu, dupa declaratiile lui Dorin Florea (ALDE): Nu agreez declaratiile care incurajeaza discriminarea de orice fel

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a transmis, marti, ca nu tolereaza declaratiile care incurajeaza discriminarea si ca va avea o discutie cu primarul Dorin Florea care a spus ca doreste realizarea unei anchete sociale pentru cuplurile care vor sa aiba copii, care sa tina cont de dovada unui loc de munca, a unei locuinte stabile, o situatie financiara acceptabila, un nivel de educatie minim stabilit prin lege si o varsta minima.

Primarul din Targu Mures propune o ancheta sociala pentru cuplurile doritoare de copii. Dorin Florea: Tiganii, o problema serioasa a Romaniei Despre acuzatiile ca ar fi nazist: Ma doare in fund

Dorin Florea, primarul din Targu Mures, propune introducerea obligatorie a unei anchete sociale pentru cuplurile care vor sa aduca pe lume copii. in opinia sa, ancheta trebuie sa tina cont de.

Dorin Florea, despre romii din Targu-Mures: Am avut 4.000 de cetateni care stateau cu caii in blocuri

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, a declarat ca a incercat sa le ofere romilor din orasul pe care il conduce locuinte, drumuri, dar si-a dat seama ca acestia ignora ajutorul care le este oferit. Am avut cel putin vreo 4. 000 de cetateni care stateau cu caii in blocuri, a spus edilul, potrivit Mediafax.

Digi 24: Dorin Florea, iesire scapata de sub control, dupa propunerea ca statul sa decida cine sa aiba copii: Nu dau raportul nimanui!

Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, a avut o interventie furtunoasa la Digi24 in care a incercat sa explice propunerea privind introducerea unui set de 4 criterii care trebuie indeplinite de catre orice cuplu care vrea sa aiba copii, in contextul discutiei cu privire la dublarea alocatiei. El a explicat ca a ajuns la aceasta idee dupa ce a incercat toate metodele posibile pentru a integra social comunitatea de romi si a constatat ca ignora orice ajutor, fiind interesati doar de bani.

Tariceanu, reactie dupa declaratiile facute de primarul din Targu Mures: Soluta nu e sa ridicam ziduri!

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, precizeaza marti ca va avea o discutie cu primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, in contextul ultimelor declaratii facute de acesta.

Tariceanu, reactie dupa declaratiile facute de primarul din Targu Mures: Solutia nu e sa ridicam ziduri!

Liderul ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, precizeaza marti ca va avea o discutie cu primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, in contextul ultimelor declaratii facute de acesta.

Avocatul Poporului, despre declaratiile rasiste ale primarului Dorin Florea: Dreptul la alocatie e al copilului, nu al parintilor

Avocatul Poporului, Renate Weber, a reactionat in urma declaratiilor rasiste ale primarului din Targu-Mures, Daniel Florea, la adresa romanilor. Weber sustine ca edilul greseste profund atunci cand vorbeste despre modul de acordare a alocatiilor, fiindca dreptul la acest venit este al copilului, nu al parintilor. Copii faci indiferent de ce spune sau nu primarul sau o alta autoritate, a declarat aceasta .

Avocatul Poporului, despre declaratiile rasiste ale primarului Dorin Florea: Dreptul la alocatie e al copilului, nu al parintilor

Avocatul Poporului, Renate Weber, a reactionat in urma declaratiilor rasiste ale primarului din Targu-Mures, Daniel Florea, la adresa romanilor. Weber sustine ca edilul greseste profund atunci cand vorbeste despre modul de acordare a alocatiilor, fiindca dreptul la acest venit este al copilului, nu al parintilor. COpii faci indiferent de ce spune sau nu primarul sau o alta autoritate, a declarat aceasta.

Primarul Daniel Florea, despre bugetul Sectorului 5: Va garantez ca toate investitiile in educatie si toate programele de sustinere a invatamantului vor continua (VIDEO)

Primarul Sectorului 5,Daniel Florea, continuaprezentarea bugetului pe 2019. Edilul garanteaza catoate investitiile in educatie si toate programele de sustinere a invatamantului vor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )