Libnet.ro
UNICEF

00:06

A fost promulgata legea care asigura, la cerere, o tableta oricarui profesor sau elev

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
A fost promulgata legea care asigura, la cerere, o tableta oricarui profesor sau elev

Legea prin care Ministerul Educatiei va asigura la cerere fiecarui elev si profesor laptop sau tableta pentru educatia online a fost promulgata de presedintele Romaniei, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Promulgarea vine in contextul in care Guvernul si implicit Ministerul Educatiei nu sustin acest act normativ, scrie Jurnalul de Prahova. continuă pe Ziarul Bursa

Atentie, soferi. Legea care vizeaza aceste autoturisme a fost adoptata

Autoturismele cu pana la 9 locuri, inclusiv cel al soferului, vor putea fi utilizate in activitatea de transport alternativ, ride-sharing, potrivit unei modificari la OUG 492019 privind activitatile de transport alternativ cu autoturism si conducator auto, adoptate, astazi, de Camera Deputatilor, in calitatea sa de for decizional. Atentie, soferi! Legea ce vizeaza acest tip de .

Declaratiile de avere, depuse in format electronic. Legea a fost promulgata

Declaratiile de avere si cele de interese vot fi depuse in format electronic, legea fiind promulgata de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, anunta Administratia Prezidentiala.

Se intampla de acum: Iohannis a promulgat legea care vizeaza toti romanii cu acces la internet

Legea privind violenta cibernetica a revenit in atentie odata cu cazul vloggerului Colo. Acum, presedintele Klaus Iohannis a facut anuntul. Parlamentarii s-au miscat rapid si au trecut.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )