Libnet.ro
UNICEF

08:30

Iohannis, despre accidentul din Ialomita: Sa intelegem ca lipsa de infrastructura ucide la fel cum si coruptia ucide

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre accidentul din Ialomita: Sa intelegem ca lipsa de infrastructura ucide la fel cum si coruptia ucide

Presedintele Klaus Iohannis s-a referit sambata, la reuniunea PNL de la Iasi, in contextul discutiilor despre Autostrada Moldovei, la accidentul din Ialomita. soldat cu moartea a zece persoane, el afirmand ca lipsa de infrastructura ucide la fel cum si coruptia ucide si ca aceasta nepasare criminala a PSD-istilor costa vieti, costa vieti de roman. continuă pe Adevărul

Iohannis, despre accidentul din Ialomita: Lipsa de infrastructura ucide, asa cum si coruptia ucide

Lipsa de infrastructura ucide, precum si coruptia ucide, a declarat sambata, la Iasi, presedintele K.

Iohannis despre tragedia din Ialomita: Nepasarea criminala a PSD costa vieti de romani

Presedintele Klaus Iohannis a transmis sambata condoleante familiilor victimelor accidentului rutier care a avut loc in judetul Ialomita, precizand ca l-a intristat foarte mult, si a subliniat ca lipsa de in.

Klaus Iohannis, despre accidentul din Ialomita: Lipsa de infrastructura ucide, precum si coruptia ucide. Aceasta nepasare criminala a PSD costa vieti de romani! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit, sambata, la Iasi, despre tragicul accident care s-a produs in judetul Ialomita, soldat cu moartea a zece persoane si ranirea altor sapte. Seful statului a subliniat, in.

Cine era soferul microbuzului zdrobit de un TIR in accidentul din Ialomita. Detaliul crunt despre Cosmin

Vestea cumplitei tragedii din Ialomita in care au murit 10 oameni a cazut ca un trasnet peste satul din Baragan. Soferul microbuzului, Cosmin, de 42 de ani, era si el tot din sat. Are un fiu, in varsta de 16.

UPDATE Accidentul din Ialomita: Patru femei ranite sunt internate in spitalele din Capitala, urmeaza sa fie aduse alte doua

Patru persoane ranite in accidentul din aceasta dimineata din Ialomita sunt internate in spitale de Bucuresti, iar alte doua vor fi aduse in Capitala, potrivit Ministerului Sanatatii.

Cuc anunta convocarea unui comitet operativ dupa accidentul din Ialomita: Va urma o perioada de razii masive in trafic, vom aplica masuri drastice

Ministrul Transporturilor Razvan Cuc anunta, sambata, ca a convocat un comitet operativ la ora 16:00, dupa accidentul rutier din Ialomita soldat cu 10 morti, pentru a lua masurile necesare astfel incat asemenea tragedii sa nu se mai repete. Ministrul a anuntat ca va urma o perioada de razii masive in trafic.

Accidentul din Ialomita: Pasagerii din microbuz erau angajati Mega Image. Mesajul companiei

Aproape toate persoanele ranite sau decedate in microbuzul lovit sambata dimineata de un TIR pe o sosea din Ialomita erau angajati ai lantului de magazine Mega Image, potrivit unei postari de pe pagina de Facebook a companiei.

Marturii cumplite despre carnagiul din Ialomita. Sotul uneia dintre victime, in pijamale la locul tragediei: Cand am ajuns acolo curgeau salvarile, nu m-au lasat sa intru. Le-am spus ca sotia mea e acolo!

Rudele victimelor din Ialomita au inceput sa vina la locul tragediei. Sunt marturii teribilie de la locul faptei. Un barbat a venit in pijama spunand ca abia isi dusese sotia la microbuz pentru a se duce la.

Ministrul Transporturilor anunta masuri dupa accidentul din Ialomita: controale suplimentare la tahografe si dispozitive de scanare a retinei Razvan Cuc: Nu cred ca a fost oboseala, soferul TIR-ului a oprit cu 3 km inainte de accident sa-si ia cafea

Autoritatile vor adopta, in perioada imediat urmatoare, masuri suplimentare de control pentru tahografe, in cazul tir-urilor si masinilor care transporta marfa, si au in vedere, totodata, introducerea unor dispozitive pentru scanarea retinei, care au drept principal scop identificarea oboselii in cazul soferilor, a anuntat ministrul Transporturilor, Razvan Cuc. Razvan Cuc il invita pe presedintele Iohannis la o cafea, sa-i explice despre infrastructura si autostrazi.

Titi Aur, despre carnagiul din Ialomita: Soferii nu constientizeaza pericolul de pe sosele. Daca nu porti centura de siguranta, poti avea leziuni fatale si la 30 de kilometri la ora

Titi Aur a vorbit in exclusivitate, la Antena 3, despre tragedia petrecuta in Ialomita, unde mai multe persoane au murit si altele au fost ranite. Acesta sustine ca soferilor le lipseste constientizarea si.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )