Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lucian Romascanu: Singurul apel la responsabilitate pe care trebuie sa il faca acum Iohannis este fata de Guvernul Orban sa nu mai fure

Adevărul Adevărul,
Lucian Romascanu: Singurul apel la responsabilitate pe care trebuie sa il faca acum Iohannis este fata de Guvernul Orban sa nu mai fure

Purtatorul de cuvant al PSD Lucian Romascanu a afirmat ca singurul apel la responsabilitate pe care ar trebui sa il faca Klaus Iohannis este la Guvernul Orban sa nu mai fure, sa renunte la abuzuri si sa guverneze pentru romani. Acesta l-a intrebat pe seful statului daca ar promulga proietul de lege al PNL privind carantina, in contextul in care Parlamentul corecteaza toate incalcarile flagrante de drepturi si libertati propuse de Guvern. continuă pe Adevărul

Lucian Romascanu (PSD), dupa apelul presedintelui Iohannis: E rusinos sa soliciti acum colaborare loiala. Singurul apel la responsabilitate este fata de Guvernul Orban

PSD a reactionat, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a lansat, joi, un apel catre politicienii din toate partidele, carora le-a cerut sa se ridice la inaltimea functiilor detinute. Afirmatia.

Lucian Romascanu critica Legea carantinei: E o nenorocire, e legiferarea abuzului suprem

Purtatorul de cuvant al PSD, Lucian Romascanu, spune ca Legea carantinei si izolarii, nu poate fi votata joi in plenul Camerei Deputatilor in forma aceasta in care este acum, a Guvernului, pentru ca ar fi o nenorocire.

Lucian Romascanu: PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Data va fi stabilita dupa 17 iulie

PSD va depune motiune de cenzura impotriva Guvernului Orban. Anuntul a fost facut, miercuri, de purtatoruld e cuvant al social-democratilor Lucian Romascanu. PSD, motiune de.

PeBloguri: Lucian Romascanu: De la marea alianta de dreapta am ajuns la razboiul pe viata si pe moarte intre USR si PNL

De la marea alianta de dreapta am ajuns la razboiul pe viata si pe moarte intre USR si PNL. Singurul personaj politic ce-si doreste alianta in mod real este Nicusor Dan. Acesta stie ca fara sprijinul PNL si USR nu are nicio sansa la castigarea PMB.

Marcel Ciolacu: Guvernul PNL ne trimite in Parlament doar catastrofe pe care trebuie sa le reparam in regim de urgenta

Marcel Ciolacu a postat un mesaj pe o retea sociala in care precizeaza ca, alaturi de specialisti si de societatea civila, a construit o lege care sa ii protejeze pe romani in fata pandemiei. Avem garantia ca putem da votul final pe o lege coerenta si eficienta, a spus liderul PSD.

Anunt important pentru toti soferii din Romania. Documentul pe care trebuie sa il ai mereu la tine, in original

Cei care au politele RCA in format electronic risca acum amenzi usturatoare. Asiguratorii vor trebui sa dea soferilor politele cu semnatura si stampila in original. in caz de accidente sau de simple controale in trafic, soferii nu vor mai putea prezenta actele doar pe telefon sau imprimate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )