Libnet.ro
UNICEF

08:00

Ludovic Orban: Nu a fost usor sa luam decizia de suspendare a scolilor. A fost o situatie critica

B1 B1,
Ludovic Orban: Nu a fost usor sa luam decizia de suspendare a scolilor. A fost o situatie critica

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca nu a fost deloc usor pentru Guvern sa ia decizia de suspendare a cursurilor in clase, dar acest pas trebuia facut, in contextul izbucnirii epidemiei de coronavirus, . continuă pe B1

LUDOVIC ORBAN: Nu a fost usor sa luam decizia de suspendare a scolilor

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca nu a fost usor pentru Guvern sa ia masura suspendarii scolilor, insa situatia critica a impus acest lucru.

Ludovic Orban: Companiile statului ani buni au fost un loc de plasare a fortei de munca din partide formata din lipitori de afise (VIDEO)

Companiile statului din infrastructura rutiera ani buni au fost un loc de plasare a fortei de munca din partide formata din lipitori de afise, a declarat joi, pentru B1 TV, Ludovic Orban. Premierul a spus ca nu.

A fost contestata licitatia in cazul mastilor pentru persoanele vulnerabile. Ludovic Orban: Unii baga bete in roate

Licitatia organizata de Ministerul Sanatatii in valoare de 73,6 milioane lei, fara TVA, pentru achizitia de 115 milioane de masti destinate persoanelor vulnerabile a fost contestata. Premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban rezolva problema blocajelor de la intrarea in Grecia. Mergeti in vacanta si anul asta si anul viitor in Romania

Ludovic Orban le cere romanilor sa isi petreaca vacanta in tara si sa nu mai plece in strainatate. Reactia premierului vine dupa ce ieri au fost cozi kilometrice la intrarea in Grecia.

Ludovic Orban: ii recomand lui Dan Barna sa citeasca planul de relansare economica Principalele declaratii facute de premier, in direct pe B1 TV (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a fost prezent, joi, in studioul B1 TV, la Dosar de politician cu Silviu Manastire, unde a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe agenda publica. Printre temele.

LUDOVIC ORBAN: Nu stim care va fi evolutia epidemiei, trebuie sa fim pregatiti pentru orice

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca noul an scolar trebuie pregatit cu mare migala, iar autoritatile din domeniu trebuie sa ia in calcul orice situatie, pentru ca toti copiii sa aiba acces la educatie, transmite Agerpres.

LUDOVIC ORBAN: 83 la suta dintre romani vor sa isi petreaca concediul in Romania

Premierul Ludovic Orban spune ca, potrivit unui sondaj de opinie, 83 la suta dintre romani au declarat ca vor sa isi petreaca concediile in tara, insa, cu toate acestea avem deficit pe turism.

LUDOVIC ORBAN: E momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei si populismului

Premierul Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca e momentul ca liderii politici sa iasa din mlastina demagogiei si populismului, din discursul SF care nu are nicio legartura cu legitatile economice.

LUDOVIC ORBAN: Planul de relansare economica, operationalizat in maximum o luna

Premierul Ludovic Orban s-a declarat multumit de forma Planului de Relansare Economica si Investitii si a spus, la inceputul sedintei de guvern ca acesta trebuie sa fie pus in practica, din punct de vedere normativ, in maximum 30 de zile.

LUDOVIC ORBAN: Numarul de cazuri de imbolnaviri cu noul coronavirus ne-a determinat sa amanam alte masuri de relaxare

Premierul Ludovic Orban a declarat, astazi, ca evolutia cazurilor de imbolnaviri cu noul coronavirus a determinat amanarea altor masuri de relaxare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )