Libnet.ro
UNICEF

12:45

Ludovic Orban: Nu vad nicio piedica in a genera majoritatea necesara investiri noului guvern (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Nu vad nicio piedica in a genera majoritatea necesara investiri noului guvern (VIDEO)

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, miercuri, ca PNL sustine alegerea primarilor im doua tururi de scrutin. Totul, in contextul in care plenul Senatului a respins prin vot initiativa legislativa de. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre posibilitatea ca Ana Birchall sa ramana ministru al Justitiei: Nu am avut nicio discutie Eu stiu ca doamna Birchall e membru PSD

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca nu a avut nicio discutie cu Ana Birchall, in urma zvonurilor potrivit carora actualul ministru al Justitiei ar putea sa fie mentinut in functie.

Cum si cand a semnat Ludovic Orban Pactul pentru Basarabia. Asteptam respectarea lui.

In luna noiembrie 2008 aveam sa ma vad cu Ludovic Orban, pe atunci un exilat in PNL-ul lui Crin Antonescu. Se intampla la biroul sau din centrul Bucurestiului si situat pe bulevardul Magheru, la doar cateva sute de metri de Universitate.

Marcel Ciolacu, presedintele Camerei Deputatilor, dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier: PSD nu voteaza sub nicio forma un guvern al actualei puteri

PSD nu voteaza, sub nicio forma, un guvern al actualei puteri, a declarat presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat premier pe Ludovic Orban: In cel mai s.

Ludovic Orban, PRIMELE DECLARATII dupa ce a fost desemnat premier: Orice zi in intarzierea investirii acestui guvern inseamna mentinerea PSD la putere. Vom da romanilor ce asteapta de la un guvern normal (VIDEO)

Ludovic Orban a declarat, marti, la Palatul Cotroceni, dupa ce a fost desemnat premier ca orice zi de intarziere a investirii noului guvern inseamna mentinerea executivului Dancila care nu mai are nicio.

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi. E una dintre cele mai ieftine

Ce masina conduce Ludovic Orban, noul premier al Romania, dupa caderea Guvernului Vioricai Dancila, in viata de zi cu zi. Surprinzator, dar este una dintre cele mai ieftine. Noul premier desemnat al Romaniei in viata de zi cu zi, Ludovic Orban: Ce masina conduce? Ludovic Orban e premierul desemnat al Romaniei. Klaus Iohannis a facut .

Ludovic Orban, casa de poveste langa Bucuresti. Cum arata locul in care isi traieste viata de zi cu zi

Actualul premier al Romaniei are o locuinta langa Bucuresti, unde se poate bucura de liniste si de familia sa. Ludovic Orban pare a fi un om gospodar, datorita faptului ca detine o gradina foarte ingrijita. Iata cum arata casa sa pe care a cumparat cu doar 5 ani in urma! Orban, casa de poveste langa .

Ce a scris Ludovic Orban despre sotia sa in declaratia de avere

Klaus Iohannis l-a desemnat, marti. premier pe liderul PNL Ludovic Orban. Desi Ludovic Orban este politican cu state vechi, despre sotia sa, Mihaela s-a vorbit foarte putin. Si asta pentru ca Mihaela Orban a.

CTP, prima reactie dupa ce Ludovic Orban a fost desemnat premier: Vorbe, vorbe, vorbe

Cristian Tudor Popescu a oferit prima reactie dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat ca premier pe Ludovic Orban, iar liderul PNL a anuntat masurile pe care noul Guvern le va lua in perioada urmatoare. Gazetarul este de parere ca prioritatile anuntate de Orban sunt doar vorbe de inaltat zmeul. CTP l-a criticat pe Ludovic .

Ludovic Orban, prima declaratie in calitate de premier desemnat. Masura urgenta pe care o va lua noul Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat oficial desemnarea noului premier al Romaniei. Seful statului l-a numit in functie pe liderul PNL Ludovic Orban, care a preluat mandatul de la Viorica Dancila. Presedintele PSD a fost demis in urma adoptarii motiunii de cenzura in Parlament. Ludovic Orban a anuntat masurile care vor fi luate de noul Guvern .

Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri

Ludovic Orban a fost desemnat premier de presedintele Klaus Iohannis. Cand va fi votat noul Guvern si cine sunt ministri? Ludovic Orban, desemnat premier de Klaus Iohannis Guvernul Vioricai Dancila, al patrulea din istoria post-decembrista demis in urma motiunii de cenzura, va fi condus de o echipa a carei componenta a fost anticipata, in mare .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )