Libnet.ro
UNICEF

14:46

Orban: Dancila este invidioasa ca nu poate ajunge la Casa Alba nici macar la vizita turistica

Hotnews Hotnews,
 Orban: Dancila este invidioasa ca nu poate ajunge la Casa Alba nici macar la vizita turistica

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, in contextul nemultumirii exprimate de premierul Viorica Dancila privind lipsa de consultare a presedintelui Iohannis inainte de vizita in SUA, ca prim-ministrul este invidios ca nu poate ajunge la Casa Alba nici macar la programul de vizitare turistica. continuă pe Hotnews

Orban, ironii la adresa premierului: Dancila este invidioasa pentru ca nu poate ajunge la Casa Alba nici la programul de vizitare turistica

Liderul PNL, Ludovic Orban, i-a raspuns luni premierului Viorica Dancila care afirma cu o zi in urma ca presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa se consulte cu Guvernul inaintea intalnirii sale cu Donald Trump de la Washington. Acesta a explicat ca presedintele este cel care se ocupa de politica externa a Romaniei, adaugand ca doamna Dancila este invidioasa pentru ca nu poate ajunge la Casa Alba nici la programul de vizitare turistica.

Ludovic Orban, ironic la adresa Vioricai Dancila: Probabil ca este invidioasa ca nu poate ajunge la Casa Alba nici macar la programul de vizitare turistica (VIDEO)

Presedintele PNL Ludovic Orban a raspuns ironic nemultumii premierului Viorica Dancila pe motiv ca nu a fost consultata de KlausIohannis inainte de vizita in SUA. Prim-ministrul este invidios ca nu poate.

Cat ne costa vizita lui Iohannis la Casa Alba?

Klaus Iohannis aterizeaza astazi la Washington DC pentru o vizita oficiala la Casa Alba. Cu ce pret?.

Viorica Dancila: Este prima oara cand vin cu elicopterul

Premierul Viorica Dancila a declarat vineri, la Iasi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a folos.

Protestatarii de la Iasi o CONTRAZIC pe Dancila: Este DERUTATA! Daca nu poti face A8, ia elicopterul spre Teleorman

Protestatarii de la Iasi o contrazic pe Viorica Dancila, care a mers la Iasi cu un elicopter privat, in contextul in care Moldova nu are nici macar un kilometru de autostrada. Asteptata de manifestanti,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )