Libnet.ro
UNICEF

12:30

Premierul Ludovic Orban, discutii cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, pe tema tensiunilor din Orientul Mijlociu

B1 B1,
Premierul Ludovic Orban, discutii cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman, pe tema tensiunilor din Orientul Mijlociu

Premierul Ludovic Orban il primeste, vineri dimineata, la Palatul Victoria pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman. intrevederea celor doi oficiali are loc in contextul situatiei tensionate din. continuă pe B1

Premierul Ludovic Orban se intalneste cu ambasadorul SUA la Bucuresti

Premierul Ludovic Orban il primeste, vineri, la Palatul Victoria, pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Adrian Zuckerman,. intalnirea are loc in contextul situatiei din Orientul Mijlociu, relateaza News. ro.

Ludovic Orban, discutii membri ai Comisiei Europene in prima zi a vizitei la Bruxelles: Ce subiecte au fost abordate

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, marti, in prima zi a vizitei sale la Bruxelles, cu Michel Barnier, seful Task Force-ului Comisiei Europene pentru relatiile cu Regatul Unit al Marii Britanii, cu Frans.

Ludovic Orban, despre conflictul SUA-Iran: Daca NATO va considera ca o implicare mai intensa impotriva terorismului e importanta, vom participa

Daca Organizatia Tratatului Nord-Atlantic va considera ca o implicare mai intensa impotriva terorismului e importanta, Romania va participa, a declarat premierul Ludovic Orban, joi, la sediul NATO.

Se maresc sau nu alocatiile pentru copii? Premierul Ludovic Orban vine cu primele scuze

Urmeaza sau nu sa fie marite alocatiile pentru copii? Premierul a facut mai multe precizari pe acest subiect, de un real interes pentru parintii romani. in acest mod, au fost prezentate si primele scuze, nu numai in legatura cu subventiile pentru cei mici, ci si legate de pensii. Se maresc sau nu alocatiile pentru copii? .

Premierul Ludovic Orban, intalnire cu presedintele Consiliului European, Charles Michel: Seful Guvernului a subliniat importanta aderarii Romaniei la spatiul Schengen si a finalizarii MCV

Premierul Ludovic Orban a avut, marti, o intrevedere cu presedintele Consiliului European, Charles Michel, printre subiectele abordate numarandu-se negocierile privind Cadrul Financiar Multianual MFF) 2021-2027, no.

Alocatii 2020. Premierul Ludovic Orban: in momentul de fata nu sunt prevazute sume de bani pentru a sustine cresterea

Seful Executivului, Ludovic Orban, a declarat luni ca liberalii doresc o majorare a alocatiilor copiilor, insa cu conditia ca aceasta sa fie sustenabila, iar in momentul de fata nu sunt prevazute sume de bani pentru a sustine cresterea.

Premierul Orban se intalneste cu ambasadorul SUA Adrian Zuckerman. Ce vor discuta

Potrivit programului oficial al premierului Ludovic Orban, intalnirea este programata la ora 9. 00 si va avea loc la Palatul Victoria.

Stoltenberg, dupa intrevederea cu premierul Ludovic Orban: Romania are o contributie esentiala in securitatea la Marea Neagra

Romania joaca un rol cheie in NATO si are o contributie esentiala la securitatea Marii Negre, a declarat joi a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, dupa o intrevedere cu premierul roman.

LUDOVIC ORBAN: Trebuie sa ne coordonam pozitiile pentru sustinerea intereselor Romaniei

Premierul Ludovic Orban, a avut, miercuri, la Bruxelles, o intalnire cu europarlamentari romani, unde a spus ca astfel de discutii sunt extrem de importante, pentru ca la nivelul Parlamentului European sa fie coordonate pozitiile pentru sustinerea intereselor tarii noastre.

LUDOVIC ORBAN, LA INTALNIREA CU SECRETARUL GENERAL NATO: Numarul contingentelor romanesti va fi marit, daca NATO impune

Marea Neagra, zona de importanta geostrategica deosebita pentru Alianta nord-atlantica, Jens Stoltenberg, Secretarul General NATO Regiunea Marii Negre este de o importanta strategica deosebita pentru NATO, a declarat, ieri, Jens Stoltenberg, secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, in urma intrevederii cu premierul Ludovic Orban pe care a avut-o la sediul institutiei de la Bruxelles.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )