Libnet.ro
UNICEF

12:45

Adevarul Live. Premierul Viorica Dancila, despre planul PSD pentru a ramane la Putere

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Premierul Viorica Dancila, despre planul PSD pentru a ramane la Putere

Premierul Viorica Dancila va vorbi, la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, despre incercarea de a ramane la guvernare, in contextul in care joi se voteaza motiunea de cenzura a Opozitiei. Se asteapta la tradari in partid? Demisioneaza din fruntea PSD in cazul in care motiunea trece? Cum va colabora cu presedintele Klaus Iohannis daca motiunea pica? Va merge pana la capat in cursa pentru prezidentiale sau e posibil sa se retraga?. continuă pe Adevărul

Dancila: Dorinta lui Ponta e sa distruga PSD. Avertisment pentru Opozitie: Pontanu-si va respecta cuvantul fata de nimeni

La Adevarul Live, premierul Viorica Dancila l-a criticat in termeni duri pe Victor Ponta, liderul ProRomania, care pune umarul la motiunea de cenzura a Opozitiei. Dorinta lui Victor Ponta este de a distruge PSD, cred ca este o ura impotriva PSD. Uitati-va ce s-a intamplat cu Calin Popescu Tariceanu: scos din cursa pentru prezidentiale, partidul rupt, spune Dancila.

Viorica Dancila: Rectificarea este deja facuta si are drept scop buna functionare a primariilor Ce spune premierul despre acuzatiile ca ofera functii parlamentarilor care nu voteaza motiunea (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, luni, la Palatul Parlamentului, ca rectificarea bugetara, care este planificata pentru ziua de vineri, sa atraga sprijin parlamentar astfel incat Executivul condus de ea.

Viorica Dancila, despre crima din Piata Constitutiei: Am cerut control la Politia Capitalei. Mi-au spus cu tot respectul, nu avem ministru de Interne (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a gasit explicatia pentru sirul de gafe din cadrul Politiei Romane. Referindu-se la altercatia din Piata Constitutiei, in urma careia un om a murit, Dancila a spus ca a cerut.

Ce spune Dancila despre ajutorul indirect oferit de Paul Stanescu pentru Opozitie

Premierul Viorica Dancila a comentat luni la Adevarul Live ajutorul indirect oferit de Paul Stanescu pentru Opozitie, care,pe 2 octombrie, nu si-a exprimat optiunea la votul care stabilea ca motiunea de cenzura sa aiba loc sambata trecuta. Liderul PSD a subliniat ca merge pe buna-credinta a colegilor mei.

VIORICA DANCILA: Am discutat cu parlamentari, le-am spus: daca trece motiunea, ce se intampla cu tara?

Premierul Viorica Dancila spune ca a discutat cu parlamentari pe care ii cunoaste despre motiunea de cenzura, intrebandu-i ce se intampla cu tara daca motiunea va trece, cerandu-le mai multa responsabilitate si transmitandu-le ca Romania are nevoie de stabilitate. Dancila a precizat ca nu a oferit nimanui functii sau proiecte.

Viorica Dancila: E periculos ca tocmai presedintele este cel care cere efectiv ca acest Guvern sa cada

Premierul Viorica Dancila il critica pe presedintele Klaus Iohannis dupa ce seful statului a declarat vineri ca asteapta caderea Guvernului si venirea unui cabinet liberal.

Surse. Viorica Dancila propune inca patru ministri interimari. Cine va fi la Justitie. in total, Guvernul ar avea 7 ministri interimari

Premierul Viorica Dancila a trimis noi propuneri de ministri interimari presedintelui Klaus Iohannis: Gabriel Les Aparare) la Interne, Daniel Suciu Dezvoltare) la Justitie, Alexandru Petrescu Comunicatii) la parteneriate strategice si Nicolae Hurduc Cercetare) la Educatie. in afara celor patru, la Cotroceni mai sunt alte trei propuneri de interimari.

VIORICA DANCILA: Ma bazez pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu are emotii in ceea ce priveste motiunea de cenzura, care se va dezbate si vota saptamana viitoare in Parlament, ea aratand ca se bazeaza pe oamenii de buna-credinta care stiu ce inseamna stabilitate in Romania.

VIORICA DANCILA: Dezvoltarea unei tari se raporteaza si la nivelul de educatie al populatiei

Dezvoltarea unei tari se raporteaza si la nivelul de educatie al populatiei, unde rolul profesorilor este esential, afirma premierul Viorica Dancila, sambata, intr-un mesaj adresat cu prilejul Zilei Internationale a Profesorului.

VIORICA DANCILA: Victimele tragediei de la Colectiv sa primeasca decontarea ingrijirilor cat este nevoie

Premierul Viorica Dancila a transmis ca va sustine propunerea ranitilor de la incendiul din clubul Colectiv de modificare a legislatiei, astfel incat sa primeasca decontarea ingrijirilor atat timp cat este nevoie.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )