Libnet.ro
UNICEF

01:05

Raluca Turcan: Am doi verisori care au murit de COVID-19

B1 B1,
Raluca Turcan: Am doi verisori care au murit de COVID-19

Vicepremierul Raluca Turcan a dezvaluit ca membri ai familiei sale au murit dupa ce au fost diagnosticati cu COVID-19. Marturisirea vine in contextul in care Guvernul incearca din toate puterile sa combata. continuă pe B1

Raluca Turcan: Am doi verisori care au murit de COVID-19. Erau tineri

Vicepremierul Raluca Turcan a dezvaluit ca doi verisori de-ai sai, tineri, au murit din cauza COVID-19. Ea a adaugat ca rudele sale nu ar fi decedat daca nu ar fi fost infectate cu noul coronavirus.

Drama din familia vicepremierului Raluca Turcan:Am doi verisori care au murit de COVID-19

Vicepremierul Raluca Turcan a vorbit la emisiuneainfata ta de la Digi 24 despre cum i-a afectat familia noul coronavirus. Aceasta a marturisit ca doi membri ai familiei sale, diagnosticati cu COVID-19, si-au pierdut viata.

Raluca Turcan: Am doi verisori tineri care au murit de COVID-19

Vicepremierul Raluca Turcan a dezvaluit ca membri ai familiei sale au murit dupa ce au fost diagnosticati cu noul coronavirus.

Ciolacu, despre cei doi deputati care au facut scandal intr-un fast-food din Bucuresti: Presupun ca vor avea mai mult timp liber

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, miercuri seara, ca ceea ce au facut deputatii Adrian Solomon si Irinel Stativa intr-un fast-food din Bucuresti este nescuzabil si a avut o discutie cu ei. Ciolacu a precizat ca a cerut scuze in numele sau si al celor doi deputati reprezentantilor unitatii alimentare. intrebat daca cei doi deputati vor mai candida din partea PSD, Ciolacu a afirmat: Presupun ca vor avea mai mult timp liber.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )