Libnet.ro
UNICEF

10:45

Ce spune Klaus Iohannis despre conflictul SUA-Iran. Cat de afectati sunt romanii care traiesc in Orientul Mijlociu

Adevărul Adevărul,
Ce spune Klaus Iohannis despre conflictul SUA-Iran. Cat de afectati sunt romanii care traiesc in Orientul Mijlociu

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca e in contact permanent cu ministrul Apararii si cu ministrul de Externe in contextul conflictului dintre SUA si Iran. Noi avem foarte multi cetateni romani care traiesc si muncesc in zona Orientului Mijlociu. Avem reprezentante, sunt o serie de cetateni romani expusi in zona. Ne preocupa si vom lua toate masurile pentru a fi un sprijin real daca este nevoi, a spus Iohannis, aflat in Germania. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis a participat la sedinta Guvernului landului Bavaria: Relatiile dintre Romania si Bavaria sunt unele foarte deosebite

Presedintele Klaus Iohannis a participat marti dimineata, la sedinta Guvernului landului Bavaria. in declaratia de presa comuna, cu prim-ministrul Markus Soder, seful statului a vorbit despre relatiile.

Traian Basescu despre conflictul Washington-Teheran

Traian Basescu a facut, duminica seara, la Romania TV, declaratii despre conflictul SUA-Iran si desp.

Militari romani din Irak, relocati. Klaus Iohannis: Situatia aceasta ne priveste

O parte dintre militarii romani din Irak au fost relocati, in urma conflictului in crestere din zona, din motive de securitate. Presedintele Klaus Iohannis, aflat intr-o vizita oficiala in Bavaria: Situatia aceasta ne priveste. Militari romani din Irak, relocati Potrivit datelor oferite de Statul Major al Apararii, 10 militari romani se afla in misiune in .

KLAUS IOHANNIS: O parte din militarii nostri au fost deja relocati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca situatia din Irak ne priveste, avand in vedere ca foarte multi cetateni romani traiesc si muncesc in zona Orientului Mijlociu. El a spus ca este preocupat de siguranta militarilor din Irak, o parte dintre ei fiind deja relocati, si ca este in contact permanent cu Guvernul si in special cu ministerele de Externe si Aparare, potrivit News. ro.

KLAUS IOHANNIS: Va exista o reuniune a comisiei mixte Romania-Bavaria

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, la sediul Guvernului Landului Bavaria, ca va exista o reuniune a comisiei mixte Romania-Bavaria, mentionand ca acest lucru este foarte important nu doar pentru relatiile politice, ci si pentru relatiile economice, potrivit News. ro.

Klaus Iohannis: Situatia din Irak ne priveste, fiindca noi avem foarte multi cetateni romani care traiesc si muncesc in zona Orientului Mijlociu

Presedintele Klaus Iohannis a facut, marti, apel la o abordare calma, diplomatica, o descaladare in cazul situatiei tensionate din Orientul Mijlociu de dupa eliminarea generalului iranian Qassem Soleimani.

Klaus Iohannis: Situatia din Irak ne priveste fiindca avem foarte multi romani in zona Orientului Mijlociu

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat marti ca acorda foarte multa atentie situatiei din Irak si ca se afla in contact permanent cu ministrii romani de Externe si al Apararii pe acest subiect.

Klaus Iohannis: Situatia din Irak ne priveste Singura solutie pentru criza este o abordare calma, diplomatica, revenirea la calm in aceasta zona

Situatia din Irak, dupa eliminarea generalului iranian Qassem Soleimani de catre Statele Unite, priveste si Romania, care are foarte multi cetateni romani care traiesc si muncesc in zona Orientului Mijlociu si in Irak, dar si militari in aceasta tara, a declarat marti presedintele Klaus Iohannis, care a facut apel la o abordare calma, diplomatica, o descaladare si revenirea la un calm in aceasta zona.

Klaus Iohannis face o vizita de lucru in landul Bavaria: Este prima deplasare externa din al doilea mandat de sef al statului

Presedintele Klaus Iohannis incepe, marti, o vizita de lucru in landul Bavaria, din Republica Federala Germania. Este prima vizita externa a sa de la preluarea celui de-al doilea mandat de sef al.

Presedintele Klaus Iohannis face o vizita de lucru in landul Bavaria

Presedintele Klaus Iohannis se va afla, marti, in vizita de lucru in landul Bavaria, unde va participa la sedinta Guvernului local, va sustine o alocutiune si va avea discutii cu membrii guvernului de land cu privire la relatiile bilaterale si actualitatea europeana.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2256 seconds )