Libnet.ro
UNICEF

17:46

Ciolos, la Conventia Nationala: Ne propunem sa organizam un prim congres al diasporei - PLUS

Hotnews Hotnews,
 Ciolos, la Conventia Nationala: Ne propunem sa organizam un prim congres al diasporei - PLUS

Presedintele Partidului Unitate, Libertate si Solidaritate PLUS), Dacian Ciolos, a anuntat sambata, la Conventia Nationala a formatiunii, intentia de a organiza un congres al diasporei in primavara anului viitor, relateaza Agerpres. continuă pe Hotnews

CIOLOS, LA CONVENTIA NATIONALA: Vrem sa le propunem colegilor de la USR oameni care sa sustina Alianta

Membrii Comitetului National de Coordonare al Aliantei USR PLUS se vor reuni, luni, pentru a discuta, printre altele, despre definitivarea Comitetului Executiv, din care sa faca parte oameni care vor sa se implice politic, dar care nu sunt membri de partid, a anuntat, sambata, presedintele PLUS, Dacian Ciolos, la Conventia Nationala a partidului.

VIDEO Membrii PLUS isi aleg presedintele si coordonatorii regionali, in cadrul Conventiei Nationale Dacian Ciolos va fi reales lider al formatiunii

Delegatii PLUS isi vor alege, in cadrul Conventiei Nationale Extraordinare, care are loc sambata si duminica, presedintele formatiunii, membrii Comisiei Nationale de Integritate de Arbitraj, membrii Comisiei de Cenzori, precum si Coordonatorii Regionali din toata tara. Pentru functia de presedinte este un singur candidat, Dacian Ciolos. Ciolos, la Conventia Nationala: Ne propunem sa organizam un prim congres al diasporei - PLUS.

CONVENTIA NATIONALA PLUS: Dacian Ciolos a fost ales presedinte cu majoritate de voturi

Dacian Ciolos a fost validat, sambata, la Conventia Nationala a PLUS, cu majoritate de voturi, in functia de presedinte al partidului.

Conventia Nationala PLUS: Dacian Ciolos a fost ales presedinte cu majoritate de voturi

Dacian Ciolos a fost validat sambata, la Conventia Nationala a PLUS, cu majoritate de voturi, in functia de presedinte al partidului. Ciolos a fost ales cu 1. 160 de voturi si 40 de abtineri. Votul a.

ştiri din Politica

actualitate, 17:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )