Libnet.ro
UNICEF

13:45

Daniel Ionascu, liderul PPU, la Conventia Pro Romania: Diferentele dintre noi ne imbogatesc, nu ne separa

Antena3 Antena3,
Daniel Ionascu, liderul PPU, la Conventia Pro Romania: Diferentele dintre noi ne imbogatesc, nu ne separa

Daniel Ionascu, presedintele executiv al Partidului Puterii Umaniste social-liberal), a fost invitat la Conventia partidului Pro Romania, acolo unde a explicat care sunt pilonii doctrinei partidului sau si si-a exprimat convingerea ca in Romania poate exista un dialog eficient si cooperare intre toate formatiunile politice care sunt responsabile. continuă pe Antena3

Seful interimar al PSD a venit la Conventia Pro Romania, desi Claudiu Manda si Mihai Tudose ar fi incercat sa-l impiedice. Ponta: Ooo, domnule Ciolacu, ma bucur ca v-au dat drumul din birou

Marcel Ciolacu, seful interimar al PSD, a venit la Conventia Pro Romania de duminica, dar surse social-democrate spun ca Mihai Tudose si Claudiu Manda nu ar fi fost de acord cu participarea sa la eveniment si.

Ape tulburi in PSD: Ciolacu participa la Conventia Pro Romania

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a mers la Conventia Pro Romania, in ciuda opozitiei d.

PSD cocheteaza cu membrii exclusi in epoca Dragnea. Marcel Ciolacu, la Conventia Pro Romania: Hai, treceti odata acasa!

Marcel Ciolacu a sugerat ca ar fi gata sa-i primeasca inapoi in PSD pe fostii social-democrati din Pro Romania, duminica, la Conventia formatiunii conduse de Victor Ponta. Potrivit G4Media. ro, Marcel.

Claudiu Manda, despre zvonurile ca ar fi incercat sa impiedice participarea lui Ciolacu la Conventia Pro Romania: Total fals! Mie mi se pare ca Ponta minte cum bea apa

Eurodeputatul Claudiu Manda, unul dintre coordonatorii de campaniei PSD pentru alegerile locale, a dezmintit zvonurile potrivit carora ar fi incercat sa-l impiedice pe Marcel Ciolacu, seful interimar al.

Eugen Tomac, despre aparenta apropiere dintre PSD si Pro Romania: Pericolul de a fi din ce in ce mai mici este tot mai mare Dreapta trebuia sa faca acelasi lucru (VIDEO)

Eugen Tomac a comentat, duminica seara, in direct pe B1 TV, decizia liderilor PSD de a participa la Conventia Pro Romania, intr-un gest pe care liderul PMP l-a caracterizat drept o tentativa de a revitaliza.

VIDEO Ponta a adus liderii PSD pe scena, la Pro Romania. Firea: A fost cel mai performant premier. imi doresc o alianta Ciolacu: Stiu ca unii nu vor alianta, dar nu vreti sa-i intrebam pe romani?

Social-democrata Gabriela Firea a fost aparitia surpriza la conventia Pro Romania care se desfasoara duminica, la Palatul Parlamentului. Invitata pe scena de Victor Ponta, primarul Capitalei l-a laudat pe acesta, sustinand ca a fost cel mai performant premier al Romaniei. Cei doi au facut aluzie la o eventuala alianta, la niveul Capitalei, in perspectiva alegerilor. intre timp, la reuniune a sosit si presedintele interimar al social-democratilor, Marcel Ciolacu, care a reluat scenariul aliantei intre PSD si Pro Romania. Stiu ca sunt multi colegi care nu vor o alianta cu Pro Romania, stiu ca si dintre dvs sunt unii care nu vor alianta cu PSD, . ) dar nu ati vrea sa ii intrebam si pe romani ce vor?, a spus Ciolacu.

Ciolacu cheama Pro Romania inapoi in PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, i-a invitat, la Conventia Pro Romania, pe mebrii part.

ALDE ar fi gata de o noua alianta cu Pro Romania. Tariceanu: Ne uneste lupta impotriva celor doua partide mari

Calin Popescu-Tariceanu a dat de inteles ca ALDE ar fi dispus sa faca o alianta cu Pro Romania. Totul s-a petrecut duminica, la Conventia formatiunii conduse de Victor Ponta, cand, printre altii, liderul.

Pro Romania isi anunta la Conventia Nationala, cele 10 prioritati pentru dezvoltarea Romaniei

Pro Romania isi anunta duminica, la Conventia Nationala, cele 10 prioritati pentru dezvoltarea Romaniei.

Gabriela Firea isi risca postul din PSD. Cum i-a ridicat osanale lui Victor Ponta la evenimentul Pro Romania

Presedinta PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a fost invitata la Conventia Nationala Pro Romania, iar primarul general a acceptat imediat invitatia. Chiar daca Gabriela Firea si Victor Ponta s-au contrat de multe ori in declaratii, in trecut, se pare ca cei doi au ingropat securea razboiului si sunt gata sa faca o alianta pentru alegerile locale .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3323 seconds )