Libnet.ro
UNICEF

09:45

Eugen Tomac, despre aparenta apropiere dintre PSD si Pro Romania: Pericolul de a fi din ce in ce mai mici este tot mai mare Dreapta trebuia sa faca acelasi lucru (VIDEO)

B1 B1,
Eugen Tomac, despre aparenta apropiere dintre PSD si Pro Romania: Pericolul de a fi din ce in ce mai mici este tot mai mare Dreapta trebuia sa faca acelasi lucru (VIDEO)

Eugen Tomac a comentat, duminica seara, in direct pe B1 TV, decizia liderilor PSD de a participa la Conventia Pro Romania, intr-un gest pe care liderul PMP l-a caracterizat drept o tentativa de a revitaliza. continuă pe B1

EUGEN TOMAC: PMP ia in calcul sa propuna un referendum pe tema eliminarii pensiilor speciale

Partidul Miscarea Populara PMP) ia in calcul sa propuna un referendum pe tema desfiintarii pensiilor speciale, pentru a elimina improvizatiile legislative legate de aceasta tema, a declarat sambata presedintele formatiunii, Eugen Tomac.

EUGEN TOMAC: Nu anticipatele sa fie prioritate, ci banii europeni

Presedintele PMP, Eugen Tomac, solicita presedintelui Iohannis si Guvernului sa actioneze hotarat si eficient pentru a apara interesele Romaniei, sustinand ca nu anticipatele trebuie sa fie prioritatea acum, ci batalia pentru banii europeni.

Eugen Tomac anunta o alianta-surpriza. Care e tinta propusa de PMP

Eugen Tomac, lider al PMP, anunta o mutare care ar putea asigura o pondere mai mare a candidatilor formatiunii la alegeri. Astfel, Tomac vrea sa propuna USR-Plus o alianta pentru alegeri, in zonele in care dreapta este in minoritate.

Eugen Tomac: PMP ia in calcul sa propuna un referendum pentru eliminarea pensiilor speciale

Eugen Tomac a precizat, sambata, ca PMP ia in calcul sa propuna un referendum pe tema desfiintarii pensiilor speciale, pentru a elimina improvizatiile legislative legate de aceasta tema, potrivit.

Veste neasteptata despre Iulia Vantur. Fosta vedeta PRO TV nu mai locuieste in India

De cand a lasat Romania pentru India, Iulia Vantur o tine numai intr-o schimbare. De aceasta data, schimbarea a reprezentat-o chiar destinatia, lasand taramul care a fermecat-o pentru Londra. Iulia Vantur nu mai locuieste in India Iulia Vantur, fosta prezentatoare de televiziune, actrita si model, a decis sa se mute din Romania in anul 2012, .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3094 seconds )