Libnet.ro
UNICEF

10:00

Eugen Tomac, despre Conventia Romanilor de Pretutindeni: Cea mai mare reuniune unde s-a dezbatut la un nivel inalt problematica celor peste 10 milioane de romani de peste hotare

B1 B1,
Eugen Tomac, despre Conventia Romanilor de Pretutindeni: Cea mai mare reuniune unde s-a dezbatut la un nivel inalt problematica celor peste 10 milioane de romani de peste hotare

Conventia Romanilor de Pretutindeni a fost cea mai mare reuniune unde s-a dezbatut la un nivel inalt problematica celor peste zece milioane de romani de peste hotare, a afirmat Eugen Tomac, liderul PMP, care a. continuă pe B1

Eugen Tomac (PMP), in deschiderea Conventiei nationale pentru romanii de pretutindeni: Chiar daca de multe ori suntem nemultumiti, Romania e o tara puternica si mare, membra UE si NATO (VIDEO)

In ciuda aparentelor, Romania este un stat puternic, o tara mare, care face parte din lumea euroatlantica, a declarat Eugen Tomac, presedintele PMP, vineri, la 161 de ani de la Unirea Principatelor Romane, cand.

Surprizele continua la Australian Open! Halep a scapat de cea mai tare adversara de pe jumatatea sa de tablou

Rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova a reusit, sambata dimineata, cea mai mare surpriza de pe jumatatea a doua a tabloului feminin de la Australian Open, invingand-o in minimum de seturi, 7-64), 7-63), pe Karolina Pliskova cap de serie 2). Simona Halep scapa astfel de cea care, pe hartie, ar fi fost cea mai tare adversara de pe sectiunea sa de tablou, chiar inainte de a intra pe Rod Laver Arena pentru duelul sau din turul trei cu Putintseva.

Cea mai sanatoasa cafea este cea simpla, neagra. Care este combinatia absolut interzisa care dauneaza ficatului

Cea mai sanatoasa cafea este cea simpla, neagra, cum este numita.

Cine e iubitul Alinei Eremia. Cea mai ascunsa relatie din showbiz e acum oficiala FOTO

Alina Eremia a dat cartile pe fata! Artista nu se mai ascunde, dupa ce a facut publica o imagine cu iubitul ei. Tanara cantareata pare sa se fi saturat de toate situatiile in care nu s-a putut afisa in mod public, la bratul actualului ei partener. Fosta componenta din formatia Lala Band l-a prezentat in .

Lider PSD, atac la Guvernul PNL: Pune la cale cea mai mare inselatorie din ultimii 30 de ani

Presedintele organizatiei judetene Botosani a Partidului Social Democrat PSD), senatorul Doina Federovici, a declarat, sambata, ca Partidul National Liberal PNL), prin alegerile anticipate, pune la cale cea mai mare inselatorie din ultimii 30 de ani.

El este barbatul cu cea mai mare pensie din Romania! Nu o sa-ti vina sa crezi ce suma exorbitanta primeste!

Gheorghe Balasoiu 73 de ani) este barbatul cu cea mai mare pensie din Romania. Fostul magistrat nu primeste nici mai mult, nici mai putin de. 890 de lei.

RALUCA TURCAN: Generatia din 1848 ne ofera si astazi cea mai buna lectie de proiect national

Generatia din 1848 ofera si in prezent cea mai buna lectie de proiect national, afirma vicepremierul Raluca Turcan intr-un mesaj transmis vineri, de Ziua Unirii Principatelor.

Topul masinilor electrice cu cea mai buna autonomie: Automobilele Tesla domina autoritar clasamentul

Automobilele Tesla domina topul masinilor electrice cu cea mai mare autonomie, potrivit unui top realizat de jurnalistii de la revista Car Magazine.

Banca Austriei: Romanii au cea mai scazuta incredere in moneda nationala din tarile din regiune (sondaj)

Romanii au cea mai scazuta incredere in moneda nationala, nivelul acestei increderi fiind situat la nivelul din timpul crizei din 2008, arata datele unui sondaj efectuat de Banca Nationala a Austriei in 6 state din regiune Bulgaria, Ungaria, Croatia, Polonia, Cehia si Romania), informatiile fiind transmise joi la solicitarea HotNews. ro de catre Banca Centrala austriaca.

Bursele din China au cea mai slaba zi din ultimele opt luni, pe fondul epidemiei cu coronavirus

Bursele din China au cea mai grea zi din ultimele opt luni, pe masura ce coronavirusul se raspandeste in toata tara, determinand oficialii sa inchida Wuhan, orasul central chinez de unde isi are originea, scrie Mediafax. Indicele Shanghai Composite din China a scazut joi dupa-amiaza cu aproape 3,2%, accelerand scaderile anterioare. Este cea mai importanta scadere procentuala a unui indice din mai anul trecut, cand presedintele Donald Trump a amenintat cu noi tarife vamale China.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )