Libnet.ro
UNICEF

17:30

Victor Ponta: Nu votam un guvern incapabil sa rezolve problemele tarii

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta: Nu votam un guvern incapabil sa rezolve problemele tarii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta a declarat, duminica, la Conventia anuala a partidului sau, ca a avut mana buna pentru punerea pe lista candidatilor la alegerile europarlamentare a Corinei Cretu si si-a reprosat ca a pus si oameni care nu meritau. Ponta mai spune ca in sala nu se afla nimeni care a votat Guvernul Orban: Noi cei de aici am spus ca nu votam un guvern incapabil sa rezolve problemele tarii. continuă pe Adevărul

VICTOR PONTA: Nu votam un guvern incapabil sa rezolve problemele tarii

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta a declarat, duminica, la Conventia anuala a partidului sau, ca a avut mana buna pentru punerea pe lista candidatilor la alegerile europarlamentare a Corinei Cretu si si-a reprosat ca a pus si oameni care nu meritau. Ponta mai spune ca in sala nu se afla nimeni care a votat Guvernul Orban: Noi cei de aici am spus ca nu votam un guvern incapabil sa rezolve problemele tarii.

Victor Ponta: Nu votam guvernul Orban, nu participam la o piesa de teatru de prost gust

Pro Romania nu va vota investirea guvernului Orban II, anunta Victor Ponta.

VICTOR PONTA: Singura veste buna este ca nu o sa il mai avem pe Orban dupa alegeri

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, la Timisoara, ca pentru partidul sau ar fi mai bine sa existe alegeri anticipate, dar ca exista o intelegere intre PNL si PSD pe aceasta tema, chiar daca isi mai dau tepe intre ei. Singura veste buna este ca nu o sa il mai avem pe Orban dupa alegeri, ceea ce e o veste buna, dar costisitoare, a sustinut Victor Ponta.

Victor Ponta: Eu cu domnul Basescu si pe lumea cealalta sper sa fim in locuri diferite. Sigur, eu sper sa fiu in Rai

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca intotdeauna va exista o disputa politica intre el si fostul presedinte Traian Basescu. Ponta spune ca spera ca si pe lumea cealalta el si Basescu sa fie in locuri diferite.

Gabriela Firea isi risca postul din PSD. Cum i-a ridicat osanale lui Victor Ponta la evenimentul Pro Romania

Presedinta PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a fost invitata la Conventia Nationala Pro Romania, iar primarul general a acceptat imediat invitatia. Chiar daca Gabriela Firea si Victor Ponta s-au contrat de multe ori in declaratii, in trecut, se pare ca cei doi au ingropat securea razboiului si sunt gata sa faca o alianta pentru alegerile locale .

Victor Ponta: Decat o alianta cu Basescu, mai bine cu Viorel si cu Vulpita

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, exclude orice alianta cu PMP sau cu ALDE. Ponta a afirmat ca, decat o alianta cu Traian Basescu, mai bine cu Viorel si Vulpita, doua personaje ridicole prezentate la TV pentru a stoarce audienta.

Traian Basescu, replica de zile mari pentru Victor Ponta: Nu degeaba ii spun mincinosul mincinosilor. Nu exista om politic care sa ajunga in Rai Ce afirmase fostul premier

Traian Basescu i-a dat o replica acida lui Victor Ponta, dupa ce liderul Pro Romania l-a ironizat pe fostul presedinte si a afirmat ca spera sa nu se intalneasca cu el nici macar pe lumea.

Desi ALDE a sugerat ca ar fi gata de o alianta, Pro Romania respinge ipoteza. Victor Ponta: Chiar vrem sa mergem singuri la alegeri, nu vrem sa fim la remorca nimanui

Victor Ponta a subliniat, duminica, ca Pro Romania va participa singur la alegeri, desi in aceeasi zi Calin Popescu-Tariceanu daduse de inteles ca ALDE ar fi gata sa repuna pe roti alianta de la.

MARCEL CIOLACU, LA CONFERINTA PRO ROMANIA: Victor Ponta a fost un prim-ministru bun

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu s-a aflat duminica la Conferinta anuala a Pro Romania unde si-a amintit cuvintele mamei sale, adresandu-se celor din sala: Haideti, treceti odata acasa!. Ciolacu a spus despre Victor Ponta care acum conduce Pro Romania ca a fost un prim ministru bun, dar a fost al PSD, fiind insa huiduit de sala cand a spus acelasi lucru despre Mihai Tudose. El a criticat Guvernul Orban despre care a spus ca a intors toata Constitutia si toate regulile jocului, in functie de cum le spun lor sondajele.

Victor Ponta, scenarii pentru locale si parlamentarele anticipate: PSD va lua 25% singur si intre 32-35%, daca va fi in alianta cu Pro Romania

Victor Ponta arunca in spatiul public doua scenarii cu privire la alegerile locale si parlamentarele anticipate. Fostul premier considera ca PSD va lua 25% singur si intre 32-35%, daca va fi in alianta cu Pro Romania.

ştiri din Politica

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )