Libnet.ro
UNICEF

08:15

BIRCHALL, DESPRE RAPORTUL MCV: Am contribuit sa nu ajungem la activarea Articolului 7; ne-a trecut glontul pe la ureche

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BIRCHALL, DESPRE RAPORTUL MCV: Am contribuit sa nu ajungem la activarea Articolului 7; ne-a trecut glontul pe la ureche

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, referindu-se la Raportul MCV, ca, desi personal o amaraste acest raport, din punct de vedere al activitatii MJ, pe mandatul sau, se remarca intr-o maniera pozitiva demersurile pe care le-a promovat. Prin toata activitatea pe care am avut-o la Ministerul Justitiei, am contribuit sa nu ajungem la activarea Articolului 7. Ne-a trecut glontul pe la ureche, a spus ministrul. Ea a anuntat convocarea Comisiei nationale MCV, recomandand fiecarei institutii sa isi faca propria analiza. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE: Birchall, despre raportul MCV: Ma amaraste, dar sa nu uitam de unde am plecat - ne-a trecut glontul pe la ureche

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a anuntat, marti seara, ca a decis convocarea de urgenta a Comisiei nationale pentru MCV si a facut apel la institutiile judiciare sa participe, sa isi faca propria analiza si sa vina cu masuri pentru implementarea recomandarilor Comisiei Europene. Ea a spus ca si-ar fi dorit un raport mai bun, ca o amaraste ca au fost indeplinite doar doua din cele 12 recomandari initiale si niciuna din cele 8 recomandari suplimentare din 2018. Ne-a trecut glontul pe la ureche, in conditiile in care la momentul la care am preluat mandatul Romania era in pragul activarii articolului 7, a afirmat Birchall.

Ana Birchall, anunt de ULTIM MOMENT despre raportul MCV

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat ca raportul MCV nu este inca aprobat in Colegiul Comis.

Ministrul Justitiei, despre raportul MCV: Raportul este unul critic

Ana Birchall a facutprimele declaratii dupa publicarea raportului MCV privind Romania. Ministrul Justitiei sustine ca raportul MCV este critic. Stire in curs.

DNA, DESPRE RAPORTUL MCV: Raportul remarca semne ca presiunea continua asupra institutiilor cheie in combaterea coruptiei

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a transmis, marti, o reactie la Raportul MCV, in care face referire la imprejurarile dificile in care procurorii si-au desfasurat activitatea, dar si la atacurile impotriva activitatii lor, modificarile succesive aduse cadrului legislativ aplicabil si posibilitatea punerii la indoiala a autoritatii deciziilor definitive. Constatand ca rezultatele activitatii in combaterea coruptiei la nivel inalt raman solide, raportul remarca semne ca presiunea continua la care au fost supuse institutiile cheie in combaterea coruptiei, a transmis DNA.

Raluca Pruna, despre Raportul MCV: Dupa 12 ani de monitorizare suntem nicaieri. Solutiile fostului ministru

Fostul ministru al Justitiei Raluca Pruna sustine ca Raportul MCV publicat marti este cel mai prost de la instaurarea mecanismului prin decizie a Comisiei in 2006, iar dupa 12 ani de monitorizare Romania este nicaieri. Fara un acord politic amplu pe justitie, peste 5 ani tot de MCV vorbim, spune Raluca Pruna.

Agentia Nationala de Integritate despre Raportul MCV: Sistemul de prevenire a conflictelor de interese in achizitiile publice ramane pe deplin operational

Agentia Nationala de Integritate remarca faptul ca Raportul MCV dat publicitatii marti apreciaza ca sistemul de prevenire a conflictelor de interese in achizitiile publice PREVENT ramane pe deplin operational, ansa exprima ingrijorari cu privire la cadrul legislativ in materie de integritate.

Semnal de alarma tras de ministrul Justitiei, Ana Birchall, dupa raportul MCV

Ministrul Justitiei, Ana Birchall, a declarat, marti, ca Raportul Comisiei Europene privind Mecanism.

Carmen Avram, despre raportul MCV: Multe dintre minciunile despre Romania au fost inventate si imprastiate de Dan Barna

Carmen Avram sustine camulte dintre minciunile despre Romania au fost inventate si imprastiate chiar de Dan Barna, cel care mai nou are si . dosar penal pentru suspiciuni de frauda cu fonduri europene.

Bogdan Chirieac, despre raportul MCV: Este un raport politic. Dovada vie a esecului Uniunii Europene

Bogdan Chirieac a venit cu o prima reactie dupa publicarea raportului MCV, la Antena 3. Analistul politic considera ca acesta este un raport politic si reprezinta dovada esecului Uniunii Europene privind statul.

Fost presedinte CCR, despre raportul MCV: Nu e nimic nou. Oamenii de acolo sunt niste simplii functionari, nu sunt juristi

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, sustine ca oamenii care se ocupa de mecanismul MCV nu sunt juristi si sunt doar niste simplii functionari de la Comisia Europeana. Declaratia a.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2441 seconds )