Libnet.ro
UNICEF

13:16

intalnire Klaus Iohannis - Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
intalnire Klaus Iohannis - Ludovic Orban, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, vineri, la Palatul Cotroceni cu premierul Ludovic Orban si vor discuta, printre altele, despre alegerile anticipate, pe care ambii sustin ca si le doresc. Un alt subiect ar putea fi convocarea Parlamentului in sesiune extraordinara pentru rezolvarea situatiei pensiilor speciale, dar si sursele de finantare pentru dublarea alocatiilor pentru copii, in conditiile in care legea pe acest subiect se afla la promulgare, avand termen 18 ianuarie, relateaza News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Principalele declaratii ale Presedintelui Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni

ACTUALIZARE - Presedintele despre alegerile pentru Primaria Capitalei: Nu exclud unele negocieri intre partide, dar un partid care a urcat in sondaje trebuie sa mearga singur pentru a-si dovedi puterea si curajul --- *ACTUALIZARE - Presedintele Klaus Iohannis a declarat referindu-se la admiterea in PNL a unor parlamentari care au sustinut motiunea de cenzura care a dus la caderea Guvernului Dancila, ca este vorba de politicioeni care au sustinut demersurile PNL, in baza unor negocieri politice --- *ACTUALIZARE - intrebat despre dublarea alocatiilor, Presedintele a declarat ca la acest moment nu are de gand sa refuze promulgarea acestei legi, dar ea se afla in analiza si pentru lamuriri de la Guvern, pentru ca este vorba de niste sume care nu sunt cuprinse in buget --- *ACTUALIZARE - Iohannis, despre alegerile anticipate: Motiunea de cenzura e o varianta prin care se poate initializa acest proces, dar tehnic si demisia este o metoda prin care se poate initializa acest demers. Aceste chestiuni le voi discuta si cu premierul si cu altii --- *ACTUALIZARE - Iohannis despre intentia Exxon de a vinde participatia la Marea Neagra, posibil catre Gazprom: Este o chestiune care ne preocupa. Aceasta informatie care circula nu e reala. Orice tranzactie se face in conditiile legii --- Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o declaratie de presa la Palatul Cotroceni.

Klaus Iohannis si Ludovic Orban, prima intalnire din 2020: Presedintele si premierul discuta despre anticipate si alegerea primarilor in doua tururi

Presedintele Klaus Iohannis il primeste, vineri dimineata, la Palatul Cotroceni, pe premierul Ludovic Orban, pentru a discuta, printre altele, despre alegerile anticipate si alegerea primarilor in doua.

LUDOVIC ORBAN, DUPA INTALNIREA CU KLAUS IOHANNIS: Eu si presedintele am decis organizarea alegerilor anticipate

ACTUALIZARE - Ludovic Orban: Romanii au aratat clar la referendum, la alegerile pentru PE si prezidentiale ca nu mai vor PSD la putere, ca Parlamentul este dominat de PSD si actioneaza ca o frana si este absolut necesar ca puterea sa revina la popor si cetatenii sa-si aleaga reprezentatii si Parlamentul sa fie oglinda fidela a optiunilor cetatenilor romani, care sa fructifice la maxim beneficiile apartenentei la UE --- Premierul Ludovic Orban a declarat dupa intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis, ca a hotarat ca cel mai bine pentru Romania este organizarea alegerilor anticipate. Orban a evitat sa spuna daca va demisiona din functie, precizand ca nu vrea sa dezvaluie strategia dar ca vor fi aplicate cele mai bune solutii pentru declansarea procedurii de anticipate.

Klaus Iohannis, declaratie de presa la ora 18.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la ora 18. 00, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Declaratia presedintelui vine in contextul conflictului extern dintre SUA si Iran, dar si a scandalului intern dintre PSD si PNL pe tema pensiilor.

Ludovic Orban, intrevedere cu presedintele Parlamentului European. Cei doi au discutat despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen

Premierul Ludovic Orban a avut miercuri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Parlamentului European, David Sassoli. Orban a vorbit, printre altele, despre cat de importanta este pentru Romania.

Klaus Iohannis, fata in fata cu Ludovic Orban. Ce se va intampla cu alegerile anticipate

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste vineri, la ora 11,00, la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, una dintre temele de discutie fiind posibilitatea declansarii de alegeri anticipate.

Ludovic Orban anunta prorogarea legii privind dublarea alocatiilor copiilor: Sensul discutiilor pe care le-am avut cu presedintele converge spre aceasta solutie (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, vineri, dupa discutiile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis, prorogarea legii privind dublarea alocatiilor copiilor. Declaratia premierului vine dupa ce.

Iohannis: Cred ca anticipatele sunt posibile. Chiar vineri voi avea o discutie cu Ludovic Orban (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca doreste sa fie organizate alegeri anticipate si ca va discuta vineri cu premierul Ludovic Orban despre acest subiect. Eu cred ca sunt posibile si ma voi implica.

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Iohannis: Trebuie sa organizam alegeri anticipate

Ludovic Orban a afirmat ca l-a informat oficial pe Klaus Iohannis, dupa prima vizita externa la Bruxelles. Premierul a vorbit cu Presedintele si despre alegerile anticipate. Acesta sustine ca trebuie organizate alegeri anticipate.

Ludovic Orban: Presedintele si cu mine am hotarat ca cel mai bine este sa organizam alegeri anticipate Ce a raspuns premierul atunci cand a fost intrebat daca isi da DEMISIA

Premierul Ludovic Orban a anuntat, cvineri, dupa discutiile cu presedintele Klaus Iohannis ca s-a luat decizia ca cel mai bine pentru Romania este organizarea de alegeri anticipate. Presedintele si.

ştiri din Politica

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2728 seconds )