Libnet.ro
UNICEF

01:05

KLAUS IOHANNIS: Nu cred ca va trece motiunea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
KLAUS IOHANNIS: Nu cred ca va trece motiunea

ACTUALIZARE - Florin Citu: Nu sunt bani pentru dublarea alocatiilor. Avem bani in buget pentru pensii. --- * ACTUALIZARE - Despre cresterea alocatiilor - E foarte important ca Guvernul sa gaseasca resurse pentru cresterea alocatiilor. --- * ACTUALIZARE - Despre cresterea pensiilor - Este o chestiune analizata de Guvern, dar e dorinta comuna sa crestem pensiile. continuă pe Ziarul Bursa

FLORIN CITU: Bugetul Capitalei a fost folosit de primarul general in scop electoral

ACTUALIZARE - Primarul Capitalei Gabriela Firea ii raspunde ministrului finantelor Florin Citu, pe care il numeste primul speculant pe curs al tarii si care a acuzat-o ca a cheltuit banii PMB in scop electoral, spunand ca a taiat robinetul firmelor capusa abonate ani de-a randul la bugetul Capitalei-cele mai multe ale unor membri sausi simpatizanti sponsori ai PDL-PNL. --- Ministrul Finantelor Florin Citu lanseaza sambata pe Facebook un atac dur la adresa primarului Capitalei Gabriela Firea, pe care o acuza ca este incompetenta si iresponsabila si ca a folosit bugetul Primariei in scop electoral, utilizand bugetele alimentate cu bani publici in interes personal si de partid, dupa modelul Dragnea, Valcov, Teodorovici, relateaza News. ro.

Klaus Iohannis nu se va implica in discutia privind candidatii PNL la locale: Este o tema care trebuie transata in partid si numai in partid Nu cred ca ar fi bine ca Orban sa candideze la Capitala

Presedintele Klaus Iohannis a respins ipoteza ca premierul Ludovic Orban sa candideze la Primaria Capitalei si a precizat ca liderul PNL este foarte potrivit pentru pozitia de premier. Asta nu cred.

Florin Citu sustine ca Legea pensiilor a fost facuta cu iresponsabilitate, incompetenta si bataie de joc

Ministrul Finantelor, Florin Citu, spune ca PSD a trecut Legea pensiilor prin Parlament, fara surse de finantare, doar cu mentionarea impactului negative pentru buget. Iresponsabilitate, incompetenta, bataie de joc la adresa contribuabilului roman? PSD le bifeaza pe toate trei, afirma Florin Citu.

FLORIN CITU: Premierul Romaniei a facut o declaratie pe care o sustin 100%

Ministrul Finantelor Florin Citu afirma, dupa ce premierul Ludovic Orban a conditionat cresterea pensiilor si alocatiilor de evolutia economiei, ca sustine 100% declaratiile acestuia si ca PSD nu a prezentat surse de finantare nici pentru pensii, nici pentru dublarea alocatiilor.

FLORIN CITU: Bugetul PMB, folosit de primarul general in scop electoral

Ministrul Finantelor Florin Citu lanseaza sambata pe Facebook un atac dur la adresa primarului Capitalei Gabriela Firea, pe care o acuza ca este incompetenta si iresponsabila si ca a folosit bugetul Primariei in scop electoral, utilizand bugetele alimentate cu bani publici in interes personal si de partid, dupa modelul Dragnea, Valcov, Teodorovici, relateaza News. ro.

Florin Citu da asigurari ca sunt bani pentru alegeri

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a declarat luni ca in bugetul de stat este prevazut un fo.

Ministrul Finantelor, detalii de ultima ora despre pensii si alocatii. Florin Citu: Cheltuielile le stim, veniturile sunt estimate (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a precizat ca Guvernul Orban a prevazut in Legea bugetului de stat pentru anul 2020 resursele pentru a plati pensiile si salariile. in ceea ce priveste.

Florin Citu: Sustin 100% declaratiile lui Orban. Dublarea alocatiilor nu a fost inclusa in buget si este nevoie de resurse suplimentare

Ministrul Finantelor, Florin Citu, spune ca sustine 100% afirmatiile lui Ludovic Orban, conform carora evolutia economiei va influenta dinamica cheltuielilor cu asistenta sociala, precizand ca dublarea alocatiilor nu a fost inclusa in buget si este nevoie de resurse suplimentare.

Florin Citu: Firea, un primar general incompetent si iresponsabil. Foloseste bugetul primariei in scop electoral

Ministrul Finantelor Florin Citu lanseaza sambata pe Facebook un atac dur la adresa primarului Capitalei Gabriela Firea, pe care o acuza ca este incompetenta si iresponsabila si ca a folosit bugetul Primariei in scop electoral, utilizand bugetele alimentate cu bani publici in interes personal si de partid, dupa modelul Dragnea, Valcov, Teodorovici.

Florin Citu, atac la Gabriela Firea pe tema bugetului Capitalei: Iata cum se capuseaza un buget de un primar incompetent si iresponsabil

Ministrul Finantelor, Florin Citu, acuza primarul Capitalei ca a folosit baniiPrimariei in scop electoral,utilizand bugetele alimentate cu bani publici in interes personal si de partid, dupa modelul Dragnea, Valcov, Teodorovici.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )