Libnet.ro
UNICEF

18:00

Sevil Shhaideh va fi schimbata din Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, la solicitarea ministrului Economiei

B1 B1,
Sevil Shhaideh va fi schimbata din Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, la solicitarea ministrului Economiei

Sevil Shhaideh va fi schimbata din functia de membru in Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom, la solicitarea ministrului Economiei, Virgil Popescu. Astfel, Popescu a solicitat convocarea Adunarii Generale a. continuă pe B1

Sevil Shhaideh urmeaza sa fie schimbata din Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom

Sevil Shhaideh, fost vicepremier si apropiata a fostului sef PSD Liviu Dragnea, va fi schimbata din functia de membru al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, la solicitarea ministrului economiei Virgil Popescu. in acest sens, ministrul a solicitat convocarea Adunarii Generale a Actionarilor. UPDATE Anuntul privind convocarea AGA la solicitarea Ministerului Economiei a fost publicat pe BVB.

Lovitura pentru Sevil Shhaideh. Va fi schimbata din Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom

Sevil Shhaideh va fi schimbata din functia de membru al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, la solicitarea ministrului economiei, Virgil Popescu. in acest sens, ministrul a solicitat convocarea Adunarii Generale a Actionarilor. Anuntul privind convocarea AGA urmeaza sa fie publicat pe BVB.

Sevil Shhaideh, inlocuita din Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom

Ministerul Economiei, Virgil Popescu, a luat vineri decizia de a o inlocui pe Sevil Shhaideh din functia de membru al Consililui de Supraveghere a OMV Petrom, scrie Economica. net.

Ministerul Energiei solicita inlocuirea lui Sevil Shhaideh in Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri solicita revocarea fostului premier Sevil Shhaideh din functia de membru in Consiliul de Supraveghere al OMV Petrom, potrivit unui convocator al Adunarii Generale a Actionarilor, transmis, vineri, Bursei de Valori Bucuresti.

OMV Petrom transfera 40 de zacaminte catre Dacian Petroleum, firma a unui fost director Petrom

OMV Petrom a semnat un contract privind transferul a 40 de zacaminte onshore de titei si gaze din Romania catre Dacian Petroleum S. , in contextul unui transfer de activitate. Transferul drepturilor si obligatiilor din acordurile de concesiune este supus aprobarii autoritatilor, conform Legii Petrolului, informeaza OMV Petrom. Unul dintre actionarii Dacian Petroleum este Ion Popa, fost director general al Petrom, inainte de privatizare, in perioada 1992-2003. Apoi a fost consilier al fostului premier Adrian Nastase.

Un fost consilier al lui Adrian Nastase, apropiat de afaceristul Ovidiu Tender, preia 40 zacaminte de la OMV Petrom (FOTO)

OMV Petrom a semnat un contract prin care transfera 40 de companii onshore de titei si gaze din Romania catre compania Dacian Petroleum SRL printr-un trasfer de activitate. OMV Petrom precizeaza ca transferul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )