Libnet.ro
UNICEF

22:30

inca o umilire-avertisment pentru Romania: Viorica Dancila, convocata la audieri la Parlamentul European

Adevărul Adevărul,
inca o umilire-avertisment pentru Romania: Viorica Dancila, convocata la audieri la Parlamentul European

Continua, la un nivel din ce in ce mai inalt si cu urmari deja vizibile in materie de corodare a credibilitatii Romaniei, sirul de evenimente nascute ca raspuns direct la situatia din Romania. continuă pe Adevărul

UPDATE: Dancila, convocata joi la Cotroceni pentru consultari. Premierul a anuntat ulterior ca va pleca in Spania

UPDATE: Viorica Dancila a anuntat abia miercuri, in debutul sedintei de guvern, ca va efectua o vizita in Spania. Aceasta a spus ca va fi insotita de vicepremier si de mai multi.

Romanii din Spania au primit-o cu ostilitate pe Viorica Dancila: Coruptii, hotii si condamnatii penal nu ne reprezinta. Mesaj pentru Regele Felipe

Cativa romani s-au strans in fata Palatului Regal din Madrid, unde premierul Viorica Dancila va fi primita azi de Regele Felipe al Spaniei. Potrivit unor imagini publicate pe Facebook de jurnalistul Rares Bogdan, diaspora romaneasca a afisat cateva mesaje critice la adresa PSD: Viorica, corupta fara rusine, Coruptii, hotii si condamnatii penal nu ne reprezinta, Majestate, Viroica Dancila nu reprezinta romanii din Spania.

Surse: Viorica Dancila va da explicatii in Parlamentul European privind violentele de la protestul diasporei

Parlamentul European o cheama pe Viorica Dancila in plen, in octombrie, sa dea explicatii cu privire la violentele din 10 august, au precizat surse politice pentru Adevarul.

Viorica Dancila a fost intampinata de protestatari la Ambasada Spaniei din Madrid: Bine ai venit la Pristina, Veorico!

Zeci de romani s-au adunat la Madrid in fata Ambasadei Romaniei in Spania pentru a o intampina pe Viorica Dancila. Acestia au venit cu mai multe pancarte cu mesaje, printre care Bine ai venit la Pristina, Veorico!, Viorica, corupta.

Viorica Dancila, chemata la Cotroceni pentru consultari pe tema rectificarii bugetare. Premierul are in program o vizita in Spania

Klaus Iohannis o invita joi la consultari pe Viorica Dancila, pe subiectul rectificarii bugetare. La aceasta intalnire sunt invitati si ministri de resort.

Viorica Dancila ar putea fi audiata la Parchetul General

Premierul Viorica Dancila ar putea fi audiat la Parchetul General. Surse din cadrul anchetatorilor declara ca Dancila ar putea sosi luni dupa-amiaza la Parchet pentru a da declaratii cu privire la afirmatiile.

DEMISIE de ULTIMA ORA din Guvern, chiar in timp ce Viorica Dancila se afla in vizita in Spania

Demisie de ultim moment din Guvernul Romaniei. Secretarul de stat din Ministerul Sanatatii Corina Silvia Pop a fost eliberata din functie, la cerere, printr-o decizie a premierului Viorica Dancila, informeaza.

Viorica Dancila, vizita la Madrid: Protestatarii romani, alungati de politia spaniola (VIDEO)

Viorica Dancila a fost primita cu proteste de romanii din Spania. Acestia au urmarit traseul premierului din timpul vizitei sale la Madrid, fiind prezenti atat la Palatul Moncloa, unde Dancila s-a intalnir cu.

Viorica Dancila, primita de regele Felipe al VI-lea al Spaniei. Ce au discutat cei doi (FOTO)

Premierul roman Viorica Dancila a fost primita, joi, de regele Felipe al VI-lea al Spaniei, anunta un comunicat al Guvernului. Conform sursei citate, cei doi oficiali au discutat despre relatiile politice si.

Viorica Dancila, GAFA la Madrid: Ce a facut premierul la intalnirea cu omologul sau spaniol (VIDEO)

Viorica Dancila a fost protagonista unui moment stanjenitor la Madrid. La intalnirea pe care a avut-o joi cu presedintele Guvernului spaniol, Pedro Sanchez, premierul roman s-a asezat pe scaunul care era.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2083 seconds )