Libnet.ro
UNICEF

10:30

Rectificarea bugetara ar putea fi votata saptamana viitoare in Guvern: Conditiile puse de Eugen Teodorovici

B1 B1,
Rectificarea bugetara ar putea fi votata saptamana viitoare in Guvern: Conditiile puse de Eugen Teodorovici

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a anuntat, marti, ca rectificarea bugetara ar putea fi votata saptamana viitoare in Guvern in cazul in care nu va fi convocata o sedinta a Consiliului Suprem de. continuă pe B1

Teodorovici spune ca, in mod normal, rectificarea bugetara va fi votata saptamana viitoare in Guvern

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a afirmat, marti, ca in cazul in care nu primeste in cursul zilei un raspuns de la Administratia Prezidentiala privind convocarea CSAT pe tema rectificarii bugetare, Guvernul va solicita aceasta convocare. Teodorovici a spus ca, in mod normal, saptamana viitoare va fi votata in Guvern rectificarea bugetara.

Rectificarea bugetara va fi votata saptamana viitoare

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, a afirmat, astazi, ca in cazul in care nu primeste in cursul zilei un raspuns de la Administratia Prezidentiala privind convocarea CSAT pe tema rectificarii bugetare, Guvernul va solicita aceasta convocare. Teodorovici a spus ca, in mod normal, saptamana viitoare va fi votata in Guvern rectificarea bugetara.

Teodorovici anunta pentru saptamana viitoare rectificarea bugetara, cu sau fara avizul CSAT

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, a anuntat marti, la Parlament, ca Guvernul va face saptamana viitoare rectificarea bugetara, indiferent daca pana atunci va exista sau nu un aviz al Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT).

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )