Libnet.ro
UNICEF

08:15

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD - luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sedinta Comitetului Executiv National al PSD - luni

Sedinta Comitetul Executiv National CExN) al PSD a fost convocata pentru luni, la orele 12. 00, a precizat, astazi, vicepresedintele Florin Iordache. continuă pe Ziarul Bursa

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD - luni

Sedinta Comitetul Executiv National CExN) al PSD a fost convocata pentru luni, la orele 12. 00, a precizat, astazi, vicepresedintele Florin Iordache.

Liviu Dragnea a convocat, luni, sedinta Comitetului Executiv National al PSD

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD se va desfasura, luni, de la ora 12. 00, la Palatul Parlamentului. Este vorba despre primul CEx, acela in care se va vorbi despre situatia din partid si situatia.

Sedinta Comitetului Executiv National al PSD - luni, la ora 12:00

Sedinta Comitetul Executiv National CExN) al PSD a fost convocata pentru luni, la ora 12:00, a precizat, sambata, pentru Agerpres , vicepresedintele Florin Iordache.

Razboi in PSD: Liviu Dragnea a convocat sedinta Comitetului Executiv pentru luni. Se doreste transarea scandalului cu opozantii lui Dragnea

Liderii PSD se vor reuni luni in sedinta de Comitet Executiv National incepand cu ora 12:00 la Parlament. Potrivit lui Liviu Dragnea, principala tema a acestei sedinte va fi stabilirea persoanelor pe.

Firea a aflat pe surse despre sedinta Comitetului Executiv al PSD si spune ca nu va merge pentru ca pleaca la Madrid: Nu am de ce sa fug, nu mi-e teama dect de Dumnezeu

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, aflata in conflict cu liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca a aflat pe surse despre Comitetul Executiv National CEx) al PSD, ca nu a primit pana acum o invitatie si ca daca va avea loc luni sau miercuri, asa cum se zvoneste, nu va participa pentru ca va fi plecata intr-o vizita oficiala la Madrid. Ea sustine ca nu are motive sa fuga de sedinta PSD si ca ii este teama doar de Dumnezeu, pentru ca, in rest, totul este trecator in viata.

UPDATE Comitetul Executiv National al PSD, convocat luni la Parlament

CEx al PSD se va desfasura, luni, de la ora 12. 00, la Palatul Parlamentului, sedinta in care social-democratii vor aborda teme politice precum si propunerile pentru ASF si CNA, posibil si situatiile vicepresedintilor Adrian Tutuianu si Gabriela Firea, au declarat surse politice pentru Mediafax. UPDATE: Vicepresedintele PSD Florin Iordache a confirmat sambata, pentru Agerpres, ca sedinta CEx a fost convocata pentru luni, la 12.

Comitetul Executiv National al PSD, convocat luni la Parlament - surse

CEx al PSD se va desfasura, luni, de la ora 12. 00, la Palatul Parlamentului, sedinta in care social-democratii vor aborda teme politice precum si propunerile pentru ASF si CNA, posibil si situatiile vicepresedintilor Adrian Tutuianu si Gabriela Firea, au declarat surse politice pentru Mediafax.

Firea despre CEx: Nu mi-e rusine cu activitatea mea

Primarul Capitalei Gabriela Firea spune ca nu a primit inca invitatie de a participa la sedinta Comitetului Executiv National PSD, care ar urma sa aiba loc saptamana viitoare, insa oricum nu fuge de sedinta pentru ca nu ii este rusine cu activitatea sa la primarie.

Gabriela Firea, inainte de intalnirea Comitetului Executiv: Nu am de ce sa fug de CEx, nu mi-e rusine cu activitatea mea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat vineri ca nu a primit deocamdata o invitatie pentru urmatoarea sedinta a Comitetului Executiv al Partidului Social Democrat, dar ca in cazul in care.

PSD face doua CEX-uri: unul pentru pucisti, altul pentru remaniere

PSD ar urma sa aiba doua sedinte ale Comitetului Executiv National saptamana viitoare, una pentru a discuta situatia pucistilor din partid, in frunte cu Gabriela Firea, iar o alta pentru a stabili remanierea guvernamentala, potrivit Digi24.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )