Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila: Nu este oportuna cooptarea Pro Romania la guvernare

Antena3 Antena3,
Dancila: Nu este oportuna cooptarea Pro Romania la guvernare

Presedintele Partidului Social Democrat, premierul Viorica Dancila, a declarat, luni, ca nu este oportuna cooptarea Pro Romania la guvernare. Premierul a precizat ca o decizie in acest sens a fost luata in. continuă pe Antena3

Viorica Dancila: Nu este oportuna cooptarea Pro Romania la guvernare; PSD nu accepta ultimatul ALDE

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat la finalul sedintei CEx de luni ca partidul sau nu accepta ultimatul impus de ALDE de a restructura Cabinetul precum si de a redistribui ministerele pana pe 20 august. Totodata, Dancila a respins ipoteza unei guvernari comune cu Pro Romania, explicand ca nu este oportun.

VIDEO Dancila: Majoritatea colegilor au decis ca nu e oportuna cooptarea Pro-Romania la guvernare Remaniere guvernamentala, nu restructurare

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat luni, dupa Comitetul Executiv, ca majoritatea colegilor au decis ca nu e oportuna cooptarea ProRomania la guvernare.

Viorica Dancila: Am hotarat continuarea guvernarii PSD-ALDE. Colegii au decis ca nu este buna cooptarea Pro Romania la guvernare(VIDEO)

Liderul PSD, Viorica Dancila a anuntat luni seara, la finalul sedintei CEx a PSD, ca social-democratii au luat decizia continuarii guvernarii alaturi de cei de la ALDE. Am hotarat continuarea.

Surse: Victor Ponta, vazut ca un piranha de catre social-democrati. Liderul PRO Romania aprinde fitilul intre PSD si PNL

Guvernul sta pe un butoi de pulbere din cauza tensiunilor uriase din Coalitia de Guvernare. intr-o sedinta informala a liderilor PSD, Viorica Dancila si-a anuntat colegii ca ALDE si PRO Romania.

Ce conditii a pus ALDE pentru a ramane la guvernare: doar 19 ministri - patru sa apartina ALDE si patru - Pro Romania. PSD sa renunte la doua ministere grele

Vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian sustine ca saptamana viitoare este cruciala pentru actuala coalitie guvernamentala si ca in cel mult zece zile va fi lamurita atat chestiunea ramanerii ALDE la guvernare cat si colaborarea partidului cu Pro Romania. ALDE asteapta ca PSD sa raspunda in urmatoarele zile daca accepta si o restructurare a guvernului cu cel mult 19 ministere, plus intrarea ProRomania la guvernare.

Mihai Tudose: Tariceanu nu e petitoarea Pro Romania! Draga PSD, vezi cu alde ALDE ce faci!

Mihai Tudose nici nu vrea sa auda de intrarea partidului din care face parte, Pro Romania, la guvernare. Fostul premier neaga astfel toate speculatiile aparute in emdiul politic.

Vicepresedinte PSD: Inima multora din Pro Romania e tot la Partidul Social Democrat. ii asteptam cu bratele deschise

Vicepresedintele PSD Gabriel Zetea il contrazice pe Mihai Tudose, afirmand ca multi dintre membrii Pro Romania isi doresc reintoarcerea in PSD. Nu stiu daca Ponta, dar stiu ca alti colegi ai dlui Tudose.

PNL: Interdictie ca traseisti din PSD, ALDE si PRO Romania sa fie primiti in partid

Conducerea PNL a decis, luni, ca traseisti din zona PSD, ALDE si PRO Romania sa nu fie primiti in .

ALDE cere PSD sa renunte la doua ministere. Din cei 19 ministri, patru sa apartina ALDE si patru Pro Romania Variantele pentru portofolii

Un guvern cu 19 ministere, din care cate patru sa fie pentru ALDE si Pro Romania, iar PSD sa renunte la doua ministere, propunerile fiind Transporturile, Dezvoltarea, Sanatatea sau Educatia. Acesta sunt variantele discutate, potrivit deputatului si purtatorului de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian.

Ludovic Orban, intrebat de un guven alaturi de ALDE si Pro Romania: Cu orice formatiune politica sau orice parlamentar care adera la viziunea presedintelui Iohannis

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a fost prezent sambata in Piata Universitatii cu ocazia lansarii campaniei de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Klaus Iohannis in alegerile prezidentiale. Cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )