Libnet.ro
UNICEF

15:46

Daniel Constantin, la Adevarul Live, de la ora 12.00. Se aliaza cu Victor Ponta pentru a face un nou PSD?

Adevărul Adevărul,
Daniel Constantin, la Adevarul Live, de la ora 12.00. Se aliaza cu Victor Ponta pentru a face un nou PSD?

Presedintele partidului Pro Romania, Daniel Constantin, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre cooptarea in partid a lui Victor Ponta, in conditiile in care fostul lider PSD, dat afara de Liviu Dragnea, a anuntat ca din toamana se va implica intr-un nou partid politic. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 12.00. Nicusor Dan, despre planul de a reveni in fruntea USR

Presedintele demisionar al USR, Nicusor Dan, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre viitorul sau in partid. Va candida din nou pentru functia de presedinte la Congresul din toamna al partidului? Va candida chiar daca USR va vota la referendumul intern sa se pozitioneze pe tema familiei traditionale? Mai exista cale de impacare cu aripa liberala din USR condusa de Cristian Ghinea? il respinge in continuare pe Dacian Ciolos?.

Adevarul Live. Nicusor Dan, despre planul de a reveni in fruntea USR

Presedintele demisionar al USR, Nicusor Dan, vorbeste, la Adevarul Live, despre viitorul sau in partid. Va candida din nou pentru functia de presedinte la Congresul din toamna al partidului? Va candida chiar daca USR va vota la referendumul intern sa se pozitioneze pe tema familiei traditionale? Mai exista cale de impacare cu aripa liberala din USR condusa de Cristian Ghinea? il respinge in continuare pe Dacian Ciolos?.

Adevarul Live, ora 14.00: Cat de mult este amenintata Romania de catre Rusia?

Este o intrebare justificata atat de recentul episod Rogozin prelungit si acum cu declaratii surprinzator de virulente facute de partea rusa, asezonate cu promisiuni de represalii diplomatice si nu numai, dar si de inflamarea contextului general de securitate, atat la nivel mondial cat si, extrem de vizibil, in regiunea noastra.

Daniel Constantin, despre inscrierea lui Victor Ponta in Pro Romania: in scurt timp va face un anunt

Deputatul Daniel Constantin a declarat duminica, pentru Agerpres, ca Victor Ponta va face un anunt in maxim o luna de zile si va spune daca se alatura formatiunii Pro Romania.

Daniel Constantin sugereaza ca Victor Ponta va intra in partidul Pro Romania

Victor Ponta, fostul presedinte al PSD, va face un anunt. in cel mult o luna de zile, in care va confirma daca adera la partidul Pro Romania, a declarat, duminica, fondatorul acestei formatiuni, deputatul Daniel Constantin.

Adevarul Live: urmeaza o saptamana de foc pentru fotbalul romanesc

Miercuri si joi seara, FCSB, Viitorul, Astra, Dinamo si CS U Craiova au de aparat onoarea fotbalului romanesc la nivel de cluburi.

ştiri din Politica

actualitate, 15:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )