Libnet.ro
UNICEF

22:30

Ce spune Liviu Dragnea despre intrarea UDMR la guvernare

Adevărul Adevărul,
Ce spune Liviu Dragnea despre intrarea UDMR la guvernare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Romania TV, ca va fi foarte pozitiv daca in coalitia de guvernamant se va discuta despre cooptarea la guvernare a UDMR, el precizand ca discursul sau de la Congresul de sambata al Uniunii nu a vizat direct intrarea in Guvern a UDMR, cat colaborarea la nivel local. continuă pe Adevărul

Ce spune Liviu Dragnea despre schimbarea lui Sorin Grindeanu

Liviu Dragnea refuza sa vorbeasca despre eventuala remaniere a guvernului. intrebat daca PSD are in vedere schimbarea unor ministri, Dragnea a declarat ca remanierea se face, nu se.

Liviu Dragnea, despre lupta impotriva sistemului stricat: Daca nu rezolvam problema, vom avea soarta USL/ Daca Tudorel Toader nu desecretizeaza SIPA nu voi mai avea incredere in el

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni seara, la Antena 3, ca sistemul din Romania nu e curat si are multe parti stricate, avertizand ca, daca actuala putere nu rezolva problema, va avea soarta USL. Vorbind despreTudorel Toader si arhiva SIPA Dragnea spune ca daca si in acest subiect legat de noul scandal nu face nici macar gestul de a desecretiza raportul atunci increderea mea in dumnealui va fi aproape de zero.

Liviu Dragnea, despre lupta impotriva sistemului stricat: Daca nu rezolvam problema, vom avea soarta USL

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat luni seara, la Antena 3, ca sistemul din Romania nu e curat si are multe parti stricate, avertizand ca, daca actuala putere nu rezolva problema, va avea soarta USL.

Liviu Dragnea, despre ministrul Transporturilor: Baiatul asta tanar, cu tot ceea ce face, mie imi da semne bune. Nu-i suna mintea ocupat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a reluat, aflat intr-o vizita in judetul Olt, promisiunile privind realizarea unor cai de comunicatie moderne pe ruta Bucuresti-Craiova.

Liviu Dragnea, despre Legea salarizarii unitare: Dorim ca pana la 1 iulie sa fie adoptata

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca Legea salarizarii unitare ar putea fi adoptata pana la 1 iulie.

Liviu Dragnea, despre Klaus Iohannis: E un om de buna credinta si gandeste romaneste. Daca ar fi mai comunicativ, ar fi un presedinte mai bun

Seful PSD si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, sustine ca seful statului, Klaus Iohannis, ar fi un presedinte mai bun, daca ar fi mai comunicativ.

Seful PSD, Liviu Dragnea, despre posibilitatea de a candida la alegerile prezidentiale: Vom avea aceasta discutie in 2019

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a sugerat, duminica seara, ca este prematur sa discute despre o eventuala candidatura a sa la alegerile prezidentiale din anul 2019.

Liviu Dragnea, despre atacul cibernetic: Poate hackerii astia sunt romani buni si au vrut sa traga un semnal de alarma

Prezent sambata la Bistrita, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor Liviu Dragnea a vorbit despre atacurile cibernetice inregistrate vineri, sustinand ca poate hackerii sunt romani si au vrut sa traga un semnal de alarma ca sistemele de protectie ale institutiilor sunt degeaba.

Liviu Dragnea, despre posibile atacuri cibernetice la PSD: Nu prea au ce sa fure, pentru ca la noi, de-a lungul anilor, s-au dat de bunavoie

Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, a declarat, luni, in contextul atacurilor cibernetice de amploare la nivel mondial, ca hackerii nu ar avea ce sa ia de la PSD, intrucat baza de date a plecat de doi ani.

Liviu Dragnea, la congresul UDMR: Sa ne gandim sa facem pasul urmator. Va invit sa lucram impreuna

Presedintele PSD, Liviu Dragnea l-a invitat sambata pe presedintele formatiunii UDMR, Kelemen Hunor sa adopte o colaborare mai stransa cu social democratiI. Declaratia a fost facuta de liderul s.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )