Libnet.ro
UNICEF

23:30

Viorica Dancila, replica dura pentru Ponta: Nu fac trocuri politice. E un om care are mereu o agenda ascunsa

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila, replica dura pentru Ponta: Nu fac trocuri politice. E un om care are mereu o agenda ascunsa

Premierul Viorica Dancila a lansat un atac la adresa lui Victor Ponta dupa ce fostul prim-ministru a povestitit luni dimineata cum au decurs discutiile cu presedintele PSD privind cooptarea Pro Romania la guvernare. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, reactie dura la adresa lui Ponta. Are un stil mincinos si duplicitar

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, spune ca stilul mincinos si duplicitaral lui Victor Ponta a reprezentat unul dintre motivele pentru care nu a acceptat o colaborare cu PRO.

Viorica Dancila, replica pentru Victor Ponta: Stie doar sa distruga. Are tot timpul o agenda ascunsa, croita pe interese personale

Premierul Viorica Dancila reactionaza dupa ce liderul Pro Romania, Victor Ponta, a sustinut ca aceasta i-a cerut sprijinul pentru ramanerea la guvernare, promitandu-i ca-i va da afara din coalitie pe.

Viorica Dancila imparte sinecuri: Un sofer a fost numit in functia de subsecretar de stat. Cine este Gabriel Costache (VIDEO)

Viorica Dancila gaseste sinecuri pentru toti apropiatii. Asa se face ca un sofer, Gabriel Costache, a fost numit in functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Formarea Profesionala.

Motivul pentru care Viorica Dancila nu a mai vrut sa se alieze cu Victor Ponta: Mincinos si duplicitar!

Viorica Dancila a reactionat dupa ce Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care sustine ca premierul i-a cerut sprijinul si i-ar fi propus intrarea la guvernare a Pro Romania. Dancila a precizat ca nu a mai vrut sa se alieze cu Ponta pentru ca este mincinos si duplicitar. Viorica Dancila nu a .

VIORICA DANCILA: Victor Ponta are un stil duplicitar si mincinos

Premierul Viorica Dancila, presedinte al PSD, spune ca stilul mincinos si duplicitar al lui Victor Ponta a reprezentat unul dintre motivele pentru care nu a acceptat o colaborare cu PRO Romania.

Cum baga Victor Ponta zazanie in coalitia PSD-ALDE. Oamenii lui Tariceanu, tot mai nemultumiti de Viorica Dancila

Detaliile date de Victor Ponta despre negocierile intre PSD si Pro Romania pentru cooptarea ultimilor la guvernare au dus la nemultumiri in interiorul coalitiei aflate la Putere, Viorica Dancila fiind acuzata de dublu limbaj.

Cum a ajuns un sofer sa fie numit de Viorica Dancila subsecretar de stat. Cine a fost, de fapt, Gabriel Costache

Viorica Dancila a numit un fost sofer in functia de subsecretar de stat. Cei care il cunosc pe Gabriel Costache sustin ca ascensiunea lui politica a fost sustinuta de-a lungul timpului de PSD. Pe vremea cand Costache era consilierul lui Victor Negrescu, fost ministru pentru Afaceri Europene, acesta s-ar fi ocupat, de fapt, de caratul .

Iulian Bulai (USR): Dna Viorica Dancila, nu (mai) aveti dreptul sa puneti piciorul in Moldova

Deputatul USR Iulian Bulai critica faptul ca premierul Viorica Dancila a ajuns, vineri, la Iasi, cu elicopterul, in timp ce in bugetul tarii n-a fost, practic, niciun leu pentru A8. Dna Viorica Dancila, nu mai) aveti dreptul sa puneti piciorul in Moldova atata timp cat din Autostrada Unirii nu exista niciun metru. Si in niciun caz nu survoland de la inaltime poporul condamnat la drumuri de secol XIX, afirma Bulai.

ALDE, mesaj transant pentru Viorica Dancila

Purtatorul de cuvant al ALDE, Varujan Vosganian, a afirmat luni ca premierul Viorica Dancila a absentat de la intalnirea coalitiei de guvernare si a precizat ca ALDE asteapta ca prim-ministrul sa prezinte.

Viorica Dancila: Daca ALDE va pleca din coalitie, voi cauta voturi in Parlament pentru a avea voturile necesare guvernarii

Premierul Viorica Dancila e convinsa ca formula PSD-ALDE va rezista la guvernare. Seful PSD si al Guvernului a spus duminica seara la Antena 3 ca nu intelege supararea lui Tariceanu si promite ca va ajusta.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )