Libnet.ro
UNICEF

10:45

Pe cine a numit Ponta la conducerea Directiei Antifrauda.

România Liberă România Liberă,
Pe cine a numit Ponta la conducerea Directiei Antifrauda.

Romeo-Florin Nicolae, sef al Autoritatii Nationale a Vamilor, a fost numit, joi, de premierul Victor Ponta la conducerea nou-infiintatei Directii Generale de Antifrauda Fiscala, la propunerea ministrului Finantelor, transmite Mediafax. El va avea statutul de vicepresedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), care coordoneaza Directia Generala de Antifrauda Fiscala. La jumatatea lunii iunie, Romeo-Florin Nicolae a fost numit sef al Autoritatii Nationale a Vamilor din postul . continuă pe România Liberă

Romeo-Florin Nicolae, sef al Vamii, a fost numit de premier la conducerea Directiei Antifrauda

Romeo-Florin Nicolae, sef al Autoritatii Nationale a Vamilor, a fost numit, joi, de premierul Victor Ponta la conducerea nou-infiintatei Directii Generale de Antifrauda Fiscala, la propunerea ministrului Finantelor, anunta Mediafax. El va avea statutul de vicepresedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, care coordoneaza Directia Generala de Antifrauda Fiscala.

Romeo-Florin Nicolae a fost desemnat sef al Directiei Generale de Antifrauda Fiscala

Romeo-Florin Nicolae a fost numit, astazi, de premierul Victor Ponta sef al Directiei Generale de Antifrauda Fiscala, la propunerea ministrului Finantelor, potrivit surselor de presa.

Seful Autoritatii Nationale a Vamilor, numit de Victor Ponta la conducerea Directiei Generale de Antifrauda Fiscala

Premierul Victor Ponta l-a numit, joi, pe Romeo-Florin Nicolae, sef alAutoritatii Nationale a Vamilor, la conducerea nou-infiintatei Directii Generale de Antifrauda Fiscala. Nicolae, propus de ministrul.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )