Libnet.ro
UNICEF

23:45

Orlando Discoteca minte cu nerusinare. Corina Cretu il contrazice pe Teodorovici: Nu am primit nicio solicitare de intalnire de la domnul ministru

B1 B1,
Orlando Discoteca minte cu nerusinare. Corina Cretu il contrazice pe Teodorovici: Nu am primit nicio solicitare de intalnire de la domnul ministru

Corina Cretu respinge afirmatiile ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, conform carora ar fi refuzat o intalnire cu el la Bruxelles. Comisarul european ca o asemenea solicitare nu a ajuns nici la ea si nici. continuă pe B1

Corina Cretu il contrazice pe Teodorovici: Nu am primit nicio solicitare de intalnire. Usa mea a fost intotdeauna deschisa

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, s-a plans sambata ca nu a fost primit de Corina Cretu la Bruxelles, aceasta dand ordin ca nici colegii sai sa nu-i permita accesul la discutii, lucru contrazis insa, cu argumente, de comisarul european.

Corina Cretu il contrazice pe Teodorovici: Nu am primit nicio solicitare de intalnire de la domnul ministru

Corina Cretu respinge afirmatiile ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, conform carora ar fi refuzat o intalnire cu el la Bruxelles. Comisarul european ca o asemenea solicitare nu a ajuns nici la ea si nici.

Eugen Teodorovici, atac dur la Corina Cretu: Vrea sa puna bete in roate Romaniei!

Ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, o ataca dur pe Corina Cretu, Comisarul European pentru Dezvoltare Regionala. Cretu, care candideaza din partea Pro Romania la alegerile europarlamentare de peste o.

CORINA CRETU: Nu s-a votat trimiterea unei scrisori a CE de avertizare a Romaniei

Comisarul european Corina Cretu a precizat, astazi, ca in Colegiul Comisarilor nu s-a votat trimiterea unei scrisori a CE de avertizare a Romaniei privind modificarile la legile Justitiei, ea subliniind ca afirmatiile presedintelui PSD, Liviu Dragnea, la adresa sa se bazeaza pe dezinformare.

Corina Cretu ii raspunde lui Dragnea si il acuza de dezinformare: Nu Colegiul Comisarilor a votat trimiterea scrisorii lui Timmermans

Comisarul european Corina Cretu i-a raspuns joi lui Liviu Dragnea dupa ce acesta din urma a acuzat-o ca ar fi votat impotriva Romaniei privind scrisoarea Comisiei Europene in care tara noastra este avertizata cu activarea articolului 7. Cretu a afirmat ca liderul PSD dezinformeaza, si a precizat ca Colegiul Comisarilor nu a avut nicio legatura cu trimiterea scrisorii.

Dragnea, despre Corina Cretu: Cand spui ca tii cu tara ta si votezi impotriva ei nu poti sa fii decat mincinoasa (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca daca intr-adevar Colegiul Comisarilor, din care face parte si Corina Cretu, a votat pentru transmiterea ultimei scrisori de avertisment catre Romania, atunci Cretu este o.

Corina Cretu, replica pentru Liviu Dragnea: Discursul impotriva mea se bazeaza pe dezinformare

Comisarul european Corina Cretu ii raspunde liderului PSD, Liviu Dragnea, care a acuzat-o ca este mincinoasa, ea spunand ca decizia de a trimite scrisoarea de avertisment catre Romania nu a fost luata in Colegiul Comisarilor.

Dragnea da vina pe Corina Cretu pentru scrisoarea Comisiei Europene prin care Romania este avertizata cu activarea articolului 7

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi la Dolj ca Corina Cretu, candidat la europarlamentare pentru o formatiune de securisti, a votat impotriva Romaniei in privinta scrisorii trimise de Comisia Europeana catre autoritatile romane.

Dragnea, despre Corina Cretu: Cand spui ca tii cu tara si votezi impotriva ei, esti mincinoasa

Liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca daca informatia potrivit careia Colegiul Comisarilor, din care face parte si Corina Cretu, a votat pentru transmiterea ultimei scrisori de avertisment catre Romania, atunci aceasta este o mincinoasa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )