Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta, despre posibila intrare a lui Mihai Chirica in Pro Romania: Nu fac de doua ori aceeasi oferta

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, despre posibila intrare a lui Mihai Chirica in Pro Romania: Nu fac de doua ori aceeasi oferta

Liderul Pro Romania Victor Ponta a spus, referindu-se la posibila intrare a primarului Iasiului Mihai Chirica in partid, ca nu face de doua ori aceeasi oferta, precizand ca asteapta ca edilul iesean sa o sustina pe Corina Cretu in alegerile europarlamentare. continuă pe Adevărul

PONTA DESPRE ALEGERILE PREZIDENTIALE: Nu vreau sa alegem intre domnii Iohannis si Dragnea

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat astazi ca formatiunea politica va sustine un candidat la prezidentiale, propriu sau de la alt partid, cu sanse sa ajunga in turul al doilea cu actualul presedinte, Klaus Iohannis, si a precizat ca o alianta cu PSD este posibila doar daca din fruntea acestuia pleaca gasca lui Dragnea.

Ponta, despre dezastrul din finante: Pensiile si salariile au fost inghetate, dar Guvernul a platit subventii partidelor. Ce sume s-au virat in ianuarie

Fostul premier Victor Ponta semnaleaza dezastrul din finante, subliniind politicile economice care au dus la cresterea peste masura a nivelului monedei europene si plafonarea nivelului pensiilor pana in luna septembrie, dar si a sporurilor de care beneficiaza bugetarii, sugerand ca guvernantii nu sunt prea preocupati de starea populatiei, ci de cea a partidelor care si-au primit deja subventiile de la stat.

VICTOR PONTA: Dragnea vrea sa isi anuleze prima condamnare

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, astazi, ca o eventuala ordonanta de urgenta privind anularea hotararilor completurilor de 5 judecatori de la Curtea Suprema, ar fi gresita si nu ar indrepta abuzurile, ci ar avea scopul de a-i permite lui Liviu Dragnea sa ocupe functia de prim-ministru.

Va reusi Victor Ponta sa sparga coalitia PSD-ALDE?

O declaratie de zilele trecute a lui Victor Ponta a trecut oarecum neobservata. Ponta anunta ca un numar de parlamentari, cu care se afla in negocieri aproape finalizate, vor trece de la PSD la Pro Romania, si vor anunta acest lucru la inceputul sesiunii parlamentare, adica in primele zile ale lui februarie. De fapt, circula unele informatii in piata publica conform carora este vorba de un numar important de parlamentari.

VICTOR PONTA: Ordonanta 114 accelereaza intrarea in criza economica

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, sustine ca in anul 2019 in Romania este cea mai grava coruptie din '95 incoace si ca in prezent nu se mai fura cu geanta, ci cu acte normative. Ponta spune ca Romania va intra in criza economica si ordonanta 114, pe care o denumeste ordonanta disperarii accelereaza intrarea tarii in criza.

Victor Ponta sustine ca Gabriela Firea sau Corina Cretu ar avea profil prezidentiabil

Liderul Pro Romania Victor Ponta a declarat marti, la Iasi, ca pentru alegerile prezidentiale comisarul european Corina Cretu ar fi un candidat foarte bun al partidului, oferind si alte doua posibile nume, respectiv Gabriela Firea si Sorin Cimpeanu.

Sursele Adevarul, confirmate. Tutuianu a trecut oficial in partidul lui Victor Ponta

Senatorul Adrian Tutuianu, exclus din PSD pentru ca i-a cerut demisia lui Liviu Drganea, a anuntat luni ca se inscrie in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania. Anuntul a fost facut intr-o conferinta de presa la Bacau, alaturi de fostul premier.

Adrian Tutuianu a trecut la partidul lui Victor Ponta, Pro Romnia

Senatorul Adrian Tutuianu, exclus din PSD, a anuntat luni ca se inscrie in partidul lui Victor Ponta, Pro Romania. Anuntul a fost facut intr-o conferinta de presa la Bacau, alaturi de fostul premier.

Victor Ponta: Liviu Dragnea schimba ministrii ca pe ciorapii lui Ionel Arsene

Victor Ponta lanseaza un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea. Liderul Pro Romania a declarat, luni, ca seful PSD schimba ministrii ca ciorapii lui Ionel Arsene, facand aluzie la omul de incredere a.

Victor Ponta: in 2019 este cea mai grava coruptie din 95 incoace. Nu se mai fura cu geanta de bani, ci cu ordonanta de urgenta

Presedintele Pro Romania,Victor Ponta, a declarat, sambata, ca in anul 2019, in Romania este cea mai grava coruptie din 95 incoace. Asta pentru ca acum nu se mai fura cu geanta sau cu plicul, ci.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )